Zo eenvoudig kom je bovenaan in Google!

Zie jij de concurrentie bovenaan staan in Google, maar is jouw eigen website nergens te vinden? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen en niet langer omzet te laten liggen.

Onze Online Marketingspecialisten kunnen je helpen met een slim opgezette advertentiecampagne. Zo ben je verzekerd van een Toppositie in Google!

Is Adverteren in Google Duur?

Nee, een goed opgezette campagne levert juist geld op!
De bedoeling is namelijk dat je er meer uit haalt dan dat je er in stopt.

Onze specialisten zorgen voor een sterke advertentie met de juiste zoekwoorden en de juiste instellingen voor jouw bedrijf. Zo krijg je gegarandeerd meer relevante bezoekers op je website.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het weergeven van advertenties. Je betaalt alleen wanneer iemand op je advertentie klikt.

Voordelen van online adverteren

  • Direct hoog in Google
  • Specifiek adverteren in je doelgroep
  • Relatief lage kosten
  • Geen ingewikkelde contracten
  • Boven je concurrenten in de zoekresultaten

Met Mooi Online heb je jouw eigen online marketingteam

Onze zoekmachinespecialist is door Google erkend als gecertificeerd Ads-professional, wat betekent dat hij met goed gevolg meerdere examens heeft afgelegd waarin zijn productkennis is getest. Hij is gekwalificeerd om je te helpen jouw bedrijf op internet te laten groeien met Google Ads. Met Mooi Online heb je zo je eigen Online Marketingteam.

online adverteren

Hoe werkt Google Ads eigenlijk?

Google Ads geeft jou de mogelijkheid om pas te betalen als de bezoeker op de advertentie klikt. Dit betekent dat je niets aan Google betaalt zolang er niet op de advertentie wordt geklikt en je geen bezoekers op je website krijgt. Wij zorgen dat degene die op de link klikt ook echt op zoek is naar jouw product of dienst.

Uiteraard zullen wij je zo goed mogelijk adviseren zodat je nooit teveel betaalt.

Laat je helpen door onze specialist

Met Ads kunnen advertentiecampagnes in Google worden opgezet. Met jouw input en een zoekwoordonderzoek bepalen wij welke zoekwoorden het meest aantrekkelijk zijn voor je campagne. Verder heb je geen omkijken naar het opzetten en het beheren van je advertenties, laat dit maar aan ons over. Ook zorgen wij ervoor dat je inzichtelijke rapportages te zien krijgt van je campagne, waarbij duidelijk wordt welke resultaten er behaald zijn en of je investering het nodige rendement haalt.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van online adverteren of wil je gewoon even sparren met een expert? Bel of mail ons gerust. 

Zeg ja tegen Online Adverteren en sta snel bovenaan in Google

Uitbesteden zorgt voor minder kosten en meer rendement

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

WIL JE DAT WIJ JOU TERUGBELLEN?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 2 uur terug.