Heartbeats

Voor kunstenaar Michel Poort mochten wij een webshop maken voor zijn heartbeats collectie.

Elfi Wonen

Voor Elfi Wonen mochten wij in een super mooie stijl de website mogen ontwikkelen. Bij Elfi Wonen vindt u bankstellen, bedden en nog veel meer.

Alimento Wijn

Voor Alimento Wijn hebben wij een sfeervolle webshop mogen ontwikkelen. Alimento Wijn is een online winkel waar de beste wijnen met duidelijke informatie te koop zijn.

De borrelworst

Voor De borrelworst hebben wij een sfeervolle webshop op mogen zetten. De borrelworst verkoopt eerlijke en mooie producten verkrijgbaar in Nederland onder de naam ‘De borrelworst’.

Industriallamp

Voor Industriallamp hebben wij een zeer strakke website mogen bouwen. Industriallamp is specialist in de verkoop van vuurtafels, losse inbouwbranders en accessoires om uw eigen vuurtafel te maken.

Alice Photo

Fotograaf Alice Boerrigter liet een portfolio website bouwen waar ze haar landschapsfotografie, architectuurfotografie, wildlifefotografie en overig werk overzichtelijk kan tonen. Een deel van haar werk is te koop via ‘werkaandemuur.nl‘. Wij verzorgden de integratie van de WordPress plugin waardoor haar producten bij werkaandemuur als een shop binnen haar website worden getoond.

LOT 83

Het merk LOT83 liet bij ons een webshop bouwen voor de verkoop van hun sjaals en vesten. De webshop heeft een B2B module, waarmee dealers kunnen inloggen en tegen dealer prijzen hun producten kunnen inkopen.

Cozy Ibiza

Cozy Ibiza een bedrijf wat luxe betaalbare woonaccesoires verkoopt met gevoel voor de natuur. Met trots gebouwd door ons team.