Boxfit

Boxfit is een fitness bedrijf gevestigd in Amsterdam. U kunt hier voor ieder fitnessdoel en op elk niveau terecht. Wij hebben deze website vol trots voor hun mogen bouwen.

De Eerste Stuiver

De Eerste Stuiver is een prachtig vakantieverblijf gevestigd op het rustige en historische Ameland. De website is gebouwd met veel plezier door ons team.

Motorcycle adventures Kistrijden

Kistrijden is opgezet vanuit eigen ervaring en enthousiasme. Geen tijdsdruk maar lekker touren op de motor samen met anderen. Wij mochten deze website bouwen voor hun.

Casa Bos

Gebruikt model: Website MODERN ZAKELIJK

Afrika Online

Voor een reisbureau, gespecialiseerd in reizen naar Afrika, creëerden wij deze website. Het is een zeer uitgebreide en complete website waarin alle opties omtrend de reizen aan bod komt.

Body Graph

Voor een bedrijf dat bezig is met de ontwikkeling van een Smart Shirt, maakten wij deze frisse website. Het is een frisse website geworden met die zowel in het Nederlands als in het Engels is vertaald.

Boats 4 Rent

Voor een verhuurder van bootjes in Amsterdam hebben wij deze conversiegerichte WordPress website gebouwd. De website is zo gebouwd dat de klant eenvoudig en snel een boot kan reserveren.

Hoefzorg

Voor een bedrijf in hoefverzorging bouwden wij deze sfeervolle website, volop informatie. De website is tevens uitgerust met een webshop waar klanten eenvoudig artikelen kunnen bestellen op het gebied van hoefzorg.

Kontrast

Een sportschool in Dalfsen vroeg ons een kleurrijke website te maken waarin zij hun diensten sfeervol kunnen presenteren. Het resultaat is een website volop aanklikbaar beeldmateriaal en een overzichtelijke structuur waarin je niet kunt verdwalen.

My Safehouse

Een opleidingscentrum voor effectieve zelfbescherming uit Almelo vroeg ons een krachtige website te bouwen die in een oogopslag laat zien wat ze doen. Daarnaast is de WordPress website goed zichtbaar en bruikbaar op alle soorten schermen.