Website voor fotografen

Wil je als fotograaf een website laten maken? Wij hebben de ervaring en expertise om een betaalbare website te bouwen die voldoet aan jouw wensen.

Geel

Een website voor fotografen die je makkelijk kunt onderhouden.

Als fotograaf wil je natuurlijk je eigen website onderhouden. Je wilt je eigen foto’s kunnen plaatsen en je eigen galleries kunnen maken. Je wilt je met werk je eigen sfeer creëren en eventueel beveiligde albums kunnen maken die alleen jouw klanten kunnen zien. Natuurlijk wil je ook dat je website beveiligd is, goed toont op mobiele apparaten en dat je foto’s niet onnodig worden bijgesneden.

Dat kan al met onze standaardmodellen, maar wij kunnen ook een website bouwen op maat, helemaal naar jouw wensen.

Onze webdesigners bespreken graag met je de mogelijkheden en ideeën en we zetten dit graag voor je om naar een goedwerkende website.

Webshop met iDeal
Onze brochure ontvangen?

Vraag hem aan en ontvang onze PDF brochure direct in je mailbox!

Webshop met iDeal
"Denken mee en bouwen een mooie website in No Time"

Naam van klant

Website of functie klant

Een website voor fotografen gemaakt met WordPress.

Je website wordt gemaakt in WordPress. Dit is een zogenaamd CMS systeem waarmee je zelf eenvoudig je website kunt onderhouden. Met WordPress kun je zelf pagina’s maken, foto’s plaatsen, het menu van je website aanpassen en nog veel meer.

Onze webdesigners zorgen voor een vormgeving die bij jou en je bedrijf past. Daarna kun je de website volledig onderhouden en zorgen wij voor de technische ondersteuning als backups, updates en technisch onderhoud.

Onze website voor fotografen is:

Heb je vragen over het laten maken van een website of webshop?