Geef je website extra functies / modules

Kies uit de onderstaande modules…. of vraag naar wat we nog meer kunnen installeren

SEO module

Nog beter gevonden worden in Google

Standaard zijn onze websites al technisch geoptimaliseerd voor Google. Maar met teksten en foto’s kun je ook veel doen om nog beter gevonden te worden in de zoekmachines. Deze module geeft je tips en tools voor een nog betere vindbaarheid.

125,-

Webteksten laten schrijven

Professioneel en SEO vriendelijk

Vind je het schrijven van webteksten lastig? Laat het over aan onze ervaren tekstschrijvers. Onze schrijvers weten waar ze rekening mee moeten houden bij het schrijven van teksten voor het web en schrijven tot 5 pagina’s van 300 woorden voor slechts.

395,-

Geavanceerde formulieren

Maak uitgebreide formulieren

Standaard heeft je website een eenvoudig contactformulier. Wil je liever een uitgebreider formulier, zoals bijvoorbeeld een inschrijfformulier of een enquete? Met deze module kun je vrij makkelijk uitgebreide formulieren maken.

75,-

Beschikbaarheidskalender

Toon beschikbare dagen

Verhuur je een vakantiehuis of iets vergelijkbaars, dan is de beschikbaarheidskalender misschien iets voor jou. Met de beschikbaarheidskalender geef je bezoekers een duidelijk overzicht van de nog beschikbare dagen/weken.

75,-

Nieuwsbriefsysteem

Klanten op de hoogte houden

Met deze module kun je nieuwsbrieven maken en versturen via je website. Bezoekers kunnen zich eventueel via de website aan- en afmelden.

150,-

Beveiligd gedeelte

Scherm een deel van je website af

Met deze module bepaal jij wat je bezoekers mogen zien. Geef je bezoekers toegang tot een deel van je website dat alleen met een gebruikersnaam en wachtwoord te bereiken is.

125,-

Meertaligheidsmodule

Je website in meerdere talen?

Maak je website meertalig met onze meertaligheidsmodule, inclusief vlaggetjes voor de taalkeuze.

Zo kunnen de bezoekers van je site de website in hun eigen taal bekijken.

125,-

Betaalmodule

iDEAL en Paypal

Wil je klanten eenvoudig laten betalen voor een product, een dienst of een donatie laten doen? Deze module maakt het mogelijk een betaalmogelijkheid te koppelen aan een formulier (let op dit is geen webshop met een winkelwagen)

195,-

Social Media koppeling

Meer dan alleen een link

Veel van onze websites hebben standaard al de mogelijkheid om social media iconen te tonen met een link naar je social media. Wil je Twitterfeeds op je website tonen of wil je de mogelijkheid bieden om inhoud van je website te delen via social media? Ook dat kunnen we voor je regelen.

50,-

Logo ontwerp

Heb je nog geen logo?

Laat er een maken door onze grafisch vormgevers. Je krijgt 2 ontwerpvoorstellen, waarvan je er 1 kiest die we vervolgens verder uitwerken.

Bij deze module zijn maximaal 2 correctierondes inbegrepen.

395,-

WIL JE DAT WIJ JOU TERUGBELLEN?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 2 uur terug.