Mendi De Bruijn

Scheidingscoach Mendi De Bruijn heeft als doel om mensen succesvol te laten scheiden. Dit wil zij bereiken door negatieve energie om te zetten in in positieve energie. Wij mochten haar helpen met het realiseren van haar website.

Vloerisolatie Friesland

Voor Vloerisolatie Friesland hebben wij een zeer kleurrijke website mogen bouwen. Vloerisolatie Friesland specialiseerd in vloerisolatie en kruipruimte isolatie.

Boxfit

Boxfit is een fitness bedrijf gevestigd in Amsterdam. U kunt hier voor ieder fitnessdoel en op elk niveau terecht. Wij hebben deze website vol trots voor hun mogen bouwen.

Olympic Fruit

Voor een groothandel in fruit hebben wij deze kleurrijke en uitgebreide website gebouwd.

Afrika Online

Voor een reisbureau, gespecialiseerd in reizen naar Afrika, creëerden wij deze website. Het is een zeer uitgebreide en complete website waarin alle opties omtrend de reizen aan bod komt.

Overbetuwe

Voor deze opticien hebben wij een website ontwikkeld waar de online paskamer van bril online volledig tot zijn recht komt.

Boats 4 Rent

Voor een verhuurder van bootjes in Amsterdam hebben wij deze conversiegerichte WordPress website gebouwd. De website is zo gebouwd dat de klant eenvoudig en snel een boot kan reserveren.

Kontrast

Een sportschool in Dalfsen vroeg ons een kleurrijke website te maken waarin zij hun diensten sfeervol kunnen presenteren. Het resultaat is een website volop aanklikbaar beeldmateriaal en een overzichtelijke structuur waarin je niet kunt verdwalen.

Metservice

Voor een evenementenbureau in Amsterdam maakten we een krachtige tweetalige WordPress website met veel beeldmateriaal. Een kleurrijke website waar sfeer erg bepalend is voor het geheel.

BPM van mijn auto

Voor een bedrijf dat taxaties regelt voor personenauto’s en motorrijwielen (BPM) hebben wij de website gebouwd. Het is een frisse en informatieve website met een ingebouwd offerteformulier waarin foto’s direct kunnen worden ge-upload.

3T

Voor een technisch bedrijf in Enschede werd de website compleet gerestyled en in een modern jasje gestoken met behulp van WordPress. De website is volledig responsive en dus ook goed leesbaar op een telefoon of tablet.

Attrana

Voor een bedrijf in Schoonebeek dat zich bezich houdt met o.a het inspecteren van elektrisch gereedschap, hebben wij deze kleurrijke en functionele WordPress website gecreëerd. De website is zo opgebouwd dat de klant in een oogopslag ziet wat het bedrijf aanbiedt.