Het gezicht van...
Met alle keuzes die je hebt om een site te ontwerpen valt de keuze al snel op Mooi Online.

Als makelaars hebben we natuurlijk altijd een website gehad, maar ik wilde graag een vernieuwde website die ik zelf kon aanpassen en erop zetten wat ik erop wil hebben. Ik ben aan de slag gegaan maar kwam er al snel achter dat het een rommeltje werd. Toen ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf om mij hiermee te helpen.

Op google heb ik veel bedrijven voorbij zien komen. Wat mij over de streep heeft getrokken? De eenvoud en duidelijkheid die Mooi Online biedt. De mensen die er werken zijn ook nog eens heel aardig.

Met alle keuzes die je hebt om een site te ontwerpen valt de keuze al snel op Mooi Online. Ze helpen waar nodig en verder ben je zelf de baas.

“Ideaal bij Mooi Online, je moet al zoveel uitbesteden en hier kan ik mijn website zelf beheren”

Voor ons als makelaars is een website vooral belangrijk omdat het een indruk geeft van wie je bent. Een digitaal visitekaartje. Per slot van rekening kunnen mensen die op zoek zijn naar een woning, het woningaanbod zelf prima vinden op Funda. Ons makelaarskantoor bestaat al 23 jaar. We werken met 3 personen. De website van Koek Makelaardij is een weergave van ons persoonlijke verhaal. Het geeft onze klanten een idee met wie ze zaken doen. Je ziet websites waar alles flikkert en knippert, dat geeft een indruk van de mensen die achter zo’n website zitten. Ik zit anders in elkaar. Mooi Online biedt opties, van een basis doe-het-zelf pakket tot een uitgebreider pakket.

“Mooi Online heeft de zaken voor mij op een rij gezet”

Mooi Online heeft veel voor mij gedaan. Als ik nu midden in de nacht wakker wordt en ik heb een geweldig idee dan kan ik het zelf op mijn nieuwe site zetten. Je moet er even de tijd voor nemen om het te leren, maar dan heb je het al snel door hoe je zelf je website kunt aanpassen en nieuwtjes kunt plaatsen. Zeker met de instructie video’s van Mooi Online kom je heel ver. En als je wat meer wil, dan doe ze dat ook.

“Mijn visie staat nu op de site”

Makelaars zijn redelijk eigenzinnig en ons beroep verandert. Mensen, zeker jonge mensen, kiezen er vaker voor om zelf hun huis te verkopen. Met onze nieuwe site kunnen we nu goed inspelen op die trend. Wij bieden deeldiensten aan en een volledige doehetzelf pakket. Per slot van rekening kan je zelf heel goed je huis verkopen. Een makelaar blijft altijd nodig voor zaken zoals het inmeten via de NEN norm, waardebepalingen en natuurlijk een top ranking op de verkoopsites.

“Mooi Online is een geweldige partner als je niet alles wilt uitbesteden”

Ik heb Mooi Online pas nog aangeraden aan een groot recyclebedrijf. Ze wilden iets met hun website doen maar in een tijd waar zoveel uitbesteedt moet worden, wilden ze ook graag zaken in eigen beheer houden. Dan is Mooi Online zekers een aanrader.