Van een Wix webshop naar een webshop met meer mogelijkheden

“Mijn huidige webshop heb ik gemaakt in Wix, maar het is niet mogelijk om deze te optimaliseren naar mijn behoeften en dat beperkt de verkoop binnen mijn webshop. Kunnen jullie mij helpen aan een gepersonaliseerde website met webshop?”  Met deze vraag kwam ondernemer Patrick bij ons.

Geel

Een fantastische website binnen mijn budget

Patrick ontwikkelde de eerste websites voor zijn bedrijf zelf en heeft al de nodige ervaring met WordPress. “Mijn huidige website is gemaakt in WIX, maar dat vind ik zelf een beetje amateuristisch. Tel daarbij op dat je tegen bepaalde beperkingen oploopt. Ik was dus op zoek naar een alternatief, omdat ik de website van personal training en voeding wilde splitsen.”

Hij zocht op Google naar een geschikte partij en kwam op onze website uit. “Op basis van wat beslis je dan om verder te kijken? Dan is dat voor mij toch wel budgettair gezien,” legt Patrick uit. Hij was niet zozeer op zoek naar de goedkoopste website, maar hij wilde vooral graag weten wat hij voor de prijs die hij betaalde, zou krijgen.

“In een vorig leven heb ik een bedrijf gehad in Spanje en dan kom je met bepaalde personen in contact. Of ik kreeg een website die er niet uitzag zoals we hadden afgesproken, of het was een mooie website, maar gemaakt in een bepaalde omgeving waarin ik zelf geen aanpassingen kon doen. Als er dan een verandering nodig is, dan zijn het die mensen die dat voor je moeten doen. En dat kost weer een hoop extra.”

Bij ons vond hij precies de zekerheid die hij zocht. “Mooi Online is duidelijk over wat je krijgt. En als je bij de templates blijft, dan kun je ook zien wat je krijgt voor wat je betaalt. Dus hoe het vormgegeven gaat worden. Heel duidelijk.” Betekent dit dan dat je alleen een standaard website door Mooi Online kunt laten ontwikkelen? Nee zeker niet, integendeel. “Wil je eens iets out of the box, dan zijn er bij Mooi Online de mensen die het kunnen.”

Webshop producten supersnel overgezet vanuit mijn oude webshop

De producten in de webshop van de oude website wilde Patrick opnieuw gebruiken in de nieuwe site. “Die oude webshop was niet goed. Ik heb het destijds zelf allemaal ingeladen en daar veel tijd ingestoken. Maar je kunt er in de oude webshop verder niks aan veranderen. Dat is niet erg als je een stuk of tien producten hebt, maar ik heb tot 200 producten in mijn webshop zitten.”

Patrick rekende erop dat hij de hele webshop op de nieuwe site zelf opnieuw moest vullen en voorzag dat dit hem ongeveer tien dagen werk zou kosten. In de praktijk bleken dit slechts tien minuten!

“Dat was een mooie meevaller. Het voordeel van Mooi Online is dat ik zelf geen oude producten opnieuw hoefde in te voeren. Met de kennis die zij hebben, kunnen ze alles inladen en bespaart je dat echt heel veel tijd. Ik heb heel weinig zelf aangeleverd, omdat zij vrij veel van mijn oorspronkelijke website ingelezen hebben. Ik heb van daaruit een export gedaan en die export aangeleverd bij Mooi Online.”

Perfecte aftersales

Niet alleen het inlezen van de webshop was zo gebeurd, ook het bijhouden van de site is volgens Patrick heel eenvoudig. “Je hoeft geen kennis van WordPress te hebben, je kunt gewoon de video tutorials volgen. Een beetje afhankelijk van de complexiteit, duren deze tussen de 5-15 minuten.

Die ondersteuning vind ik echt wel bijzonder. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt. Nu is mijn website precies zoals ik zelf wil. Ik hoef me niet ontevreden te voelen of opnieuw kosten te maken.”

Patrick is erg te spreken over zijn nieuwe website en de ondersteuning van Mooi Online. Op onze vraag of hij ons zou aanraden, antwoordt hij dan ook bevestigend. “Dat heb ik al gedaan! Het is niet mijn bedoeling om ergens anders te gaan kijken. Ik ben blij met hoe mijn website nu is. Het is even een kostenpost, maar daarna ben je ook klaar en hoef je geen extra kosten meer te betalen voor simpele aanpassingen.”

5 goede redenen om je website of webshop te laten maken door Mooi Online

Brochure_MooiOnline_V2
Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?
Onze experts denken graag met je mee.
Wil je onze brochure ontvangen?
Vraag hem hier aan en ontvang onze PDF brochure direct in je mailbox.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden