Veelgestelde vragen

Wij proberen websites aan te bieden voor een zo breed mogelijk publiek. Zo hebben we websites voor de zakelijke markt, portfolio websites, websites voor zzp-ers en een zéér schaalbare webshop. Twijfel je welke website je het beste kunt nemen voor jouw bedrijf? Onze adviseurs helpen je graag.

Bel ons gerust: 074 711 0324 

Op je hostingpakket krijg je 2.000 mb schijfruimte (2 gigabyte). Dat is voor de meeste websites meer dan voldoende en genoeg voor honderden foto’s.

Heb je nóg meer ruimte nodig, dan kunnen wij dat uiteraard tegen een voordelig tarief voor je regelen.

Je kunt in principe een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken.

Jazeker, bij Mooi Online wordt je volledig eigenaar van je website / webshop en van je domeinnaam. Wat dit betreft heb je bij ons geen verplichtingen.

Wij werken niet met contracten, het enige dat wij vragen is om de website het eerste jaar door ons te laten hosten maar je kunt op elk moment opzeggen. Jij bent namelijk zélf de eigenaar van je website.

De aangeboden websites hebben al veel mogelijkheden en zijn zeer schaalbaar, maar ze zijn altijd nog verder uit te breiden met extra modules. Wil je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een nieuwsbrief te versturen of wil je de website misschien in meer talen? Dat kan, kijk voor meer informatie op onze pagina extra opties.

Heb je specifieke wensen die niet terug te vinden zijn bij de extra opties, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen de website wellicht naar je wensen aanpassen en maatwerk leveren.

Bel ons gerust om even te sparren: 074 711 0324 

Qua kleur zijn de meeste websites volledig naar wens in te stellen, bij sommige websites zijn de kleuren beperkt. Wil je ook daar een afwijkende kleur, dan kunnen wij ze – tegen vergoeding – voor je aanpassen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jazeker, als klant van Mooi Online kun je ons altijd inschakelen om je website bij te werken. Je kunt bij ons zelfs een ‘Mooi Makkelijk Strippenkaart’ aanschaffen, zodat je gebruik kunt maken van een gereduceerd uurtarief.

Meer informatie >>

Je website moet ergens op een snelle server staan die altijd verbinding heeft met het internet, zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is. Je huurt als het ware een stukje van deze webserver. Dit noemen we webhosting, ook het afhandelen van het inkomende e-mailverkeer (doorsturen) valt hieronder.

Nee, je bent niet verplicht om een hostingpakket bij ons af te nemen. Als je de website bij een andere host onder wilt brengen dan kan dat ook. Het is alleen wel zo dat wij dan een handmatige actie moeten ondernemen om de website goed werkend bij een andere partij neer te zetten.

De kosten hiervoor bedragen € 95, – en logischerwijs vervalt het recht op geld terug binnen 14 dagen als het pakket niet bevalt.

Hosten bij ons biedt een aantal extra voordelen. Zo draaien wij elke nacht (beveiligings) updates van de gebruikte software en plugins.
Ook maken wij twee keer per week een backup die we gratis terugzetten mochten er problemen zijn met je website en helpen we je bij andere problemen die kunnen optreden met je website. Goedkopere hosts doen dit meestal niet.

Als je al een domeinnaam hebt kun je bij de provider waar je de domeinnaam hebt geregistreerd een zogenaamde vershuistoken opvragen. Dit is een code die wij nodig hebben om de domeinnaam te verhuizen naar onze servers. Je kunt deze code opgeven tijdens de bestelling van je website. Heb je nog geen code, dan kun je die ook na je bestelling per mail naar ons sturen. Je website wordt opgeleverd als wij de code hebben ontvangen.

Je kunt de e-mail gebruiken als POP of IMAP. Hierdoor kun je de mail instellen op alle populaire programma’s als Outlook en Mac mail, maar ook bijvoorbeeld op je mobiele telefoon. Daarnaast kun je je mail altijd lezen en beantwoorden via een internetbrowser.

Standaard worden onze websites geleverd met maximaal 5 e-mailadressen die gekoppeld zijn aan je domeinnaam (dus bijvoorbeeld info@jouwdomein.nl). Je kunt de gewenste mailadressen opgeven bij je bestelling bij ‘Opmerkingen’. Maar je kunt ook zelf achteraf de e-mailadressen aanmaken. Een uitleg van hoe dat moet ontvang je van ons bij je bestelling.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij vertellen je graag meer

WIL JE DAT WIJ JOU TERUGBELLEN?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 2 uur terug.