Het beste van het beste

Is voor jou als ondernemer alleen het beste goed genoeg? Stel jij hoge eisen aan je webshop en wil je niet geleid worden door (on)mogelijkheden, maar wil jij een webshop die volledig op maat gemaakt is? Kies dan voor de MAATWERK-webshop.

Voor het bouwen van een MAATWERK-webshop werken we vanuit jouw wensen. Niets is daarbij onmogelijk. In tegenstelling tot de andere webshops van Mooi Online, zijn we voor de bouw van de MAATWERK-webshop niet afhankelijk van modules, elementen en frameworks. We bouwen jouw website gewoon precies zoals jij dat wilt.

Maatwerk webshops waar we trots op zijn

Eerst even babbelen

We vinden het belangrijk om goed de tijd te nemen om jouw wensen met je door te spreken. We koppelen je aan één van onze webdesigners en deze persoon is vanaf dat moment ook je vaste aanspreekpunt binnen Mooi Online. Heb je vragen over functionaliteiten, online adverteren of de vindbaarheid in Google: deze persoon zorgt dat jij altijd een duidelijk antwoord op je vragen krijgt.

Voor een MAATWERK-webshop is het daarnaast heel belangrijk om echt met jou als klant samen te werken, om zo te komen tot de perfecte webshop. Vertel jij ons hoe je jouw ideale website voor je ziet? Wij bouwen hem voor je.

Koppel je webshop aan functionele applicaties

Met de MAATWERK-webshop is het mogelijk om koppelingen te maken met verschillende applicaties. Zorg bijvoorbeeld dat al jouw aankopen direct doorgezet worden in het boekhoudsysteem, door dit te koppelen aan je webshop. En wil je dat een formulier die een klant online invulde, direct uitkomt bij de juiste afdeling? Koppel je webshop dan aan jouw CRM.

Verkoop je auto-onderdelen in je webshop? Door je shop te koppelen aan een applicatie van de RDW, ziet jouw klant na het invoeren van zijn kenteken precies welke onderdelen hij nodig heeft.

Je ziet: er is van alles mogelijk. Welke applicaties zorgen ervoor dat jouw webshop nog beter gaat draaien?

Wil je meer weten over de MAATWERK-webshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je jouw wensen alvast met ons bespreken of wil je meer weten over de MAATWERK-webshop, bel of mail ons dan gerust. We gaan graag voor je aan de slag

5 goede redenen om te kiezen voor webshop van Mooi Online

Brochure_MooiOnline_V2
Kies voor een MAATWERK-webshop en sta binnenkort ook succesvol online
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.