Website Bed en Breakfast laten maken

Heb je een bed en breakfast of vakantiehuis en wil je hiervoor een website laten maken? Wil je graag een website met een professionele uitstraling die niet teveel kost? Dan heeft Mooi Online wat jij zoekt! Bij Mooi Online kun je snel een goede professionele website voor je bed en breakfast laten maken en dat tegen lage kosten.

Basis website Modern
Geel

Zeer complete website.

Krijg al vanaf € 799,- een website met meerdere instelbare bewegende onderdelen, slideshows, tabellen en portfolio mogelijkheden. De websites van Mooi Online zijn zeer geschikt voor rijscholen, schilders, verhuurders van vakantiehuizen en voor jou als Bed & Breakfast eigenaar.

Omdat de website bed & breakfast eenvoudig aan te passen is aan jouw wensen, blijft deze daardoor eenvoudig up-to-date. Foto’s, teksten en kleuren zijn makkelijk zelf aan te passen. Je website is perfect leesbaar op PC, tablet en smartphone en sluit daardoor aan op het internetgebruik van de mensen die zoeken naar een website van een bed en breakfast.

Laat, zoals de vele tevreden klanten die je voorgingen, jouw bed & breakfast website maken door Mooi Online en wordt zichtbaar voor potentiële klanten.

Webshop met iDeal
Onze brochure ontvangen?

Vraag hem aan en ontvang onze PDF brochure direct in je mailbox!

Er zijn nog meer voordelen van een website voor jouw bed en breakfast bij Mooi Online

Heb je vragen over het laten maken van een website of webshop?