Een winstgevende maatwerk website

Een eerste indruk maak je maar één keer. Wil je het echt goed doen? Kies voor een maatwerk website die jouw bedrijfsidentiteit ademt. Én die volledig gebouwd is met het oog op jouw doelen. Kortom: een winstgevende website die zich dubbel en dwars uitbetaald.

Maatwerk websites & webshops waar we trots op zijn

Een website die resultaat oplevert

Voordat we beginnen met bouwen van een maatwerk website bespreken we jouw wensen en eisen. Wat is voor jouw bedrijf écht belangrijk? Wat is er nodig om jouw doelen te behalen?

In het gesprek met onze creatief strateeg kijken we naar de vraag achter de vraag. Zodat jouw website straks niet alleen mooi is, maar ook resultaat oplevert. Daarin zijn we soms een tikkeltje eigenwijs. Dat durven we te zijn, met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 1500 tevreden klanten.

Waarom een maatwerk website van Mooi Online?

Meer informatie over een maatwerk website?

Neem vrijblijvend contact op.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of gewoon eens sparren? Bel of mails ons gerust.

De perfecte eerste indruk

Maak een verpletterende eerste indruk op je doelgroep, met een maatwerk design dat perfect past bij wat jij uit wilt stralen. Maar dat niet alleen. In het design houden we ook rekening met jouw doelen. Van de navigatiestructuur tot de plek van een bepaalde button: alles is goed doordacht, om jouw website zo winstgevend mogelijk te maken.

Verhoog je conversies

Wil je conversies die door het dak gaan? Met andere woorden: meer verkopen, leads, boekingen of aanvragen? Ons team met ervaren creatief strategen, online marketeers en designers weet precies wat ervoor nodig is om dit mogelijk te maken met jouw maatwerk website of webshop.

Maak het jezelf makkelijk dankzij koppelingen

Maak het jezelf makkelijk en bespaar tijd dankzij koppelingen tussen je website en diverse systemen. Zoals je CRM-systeem, je kassa- of reserveringssysteem en zelfs je mailprogramma. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op

Brochure_MooiOnline_V2
Jouw maatwerk website wordt geleverd met:
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.
Veelgestelde vragen

Wat kost een maatwerk website?

Dit is compleet afhankelijk van jouw wensen en wat er mogelijk is om jouw doelen te behalen. Onze maatwerk websites starten bij €2250. Vergeet hierbij niet: goedkoop is duurkoop. Een website die doet wat hij beloofd betaalt zich al snel terug. Voordat we starten maken we goede afspraken, zodat je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

Hoe lang duurt het bouwen van een maatwerk website?

Ook dit is afhankelijk van jouw wensen. Om je alvast een idee te geven: de meeste maatwerk websites bouwen we tussen de 10 en 14 weken.

Ik heb al een website, kan die overgezet worden naar een nieuwe?

Ja, dat kan. We bouwen een volledig nieuwe website voor je, maar kunnen je al bestaande content hiernaar overzetten. Zoals teksten, foto’s en video’s. Ook regelen we de overstap van je bestaande hostingserver naar de onze. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

Kan ik mijn website straks zelf onderhouden?

Jazeker! Wij bouwen al onze websites met WordPress. Dit is een systeem waarmee je jouw website heel eenvoudig kunt beheren. Ook krijg je duidelijke uitlegvideo’s, die je nog eens rustig terug kunt kijken op het moment dat het jou uitkomt. En kom je ergens niet uit? Bel dan gerust met onze helpdesk.

Natuurlijk kun je het onderhoud van je website ook aan ons overlaten. Kies dan voor onze Mooi Makkelijk strippenkaart.

Hoe zit het met onderhoud en veiligheid van mijn website?

Wij voeren de meest actuele beveiligingsupdates uit voor je website, zodat deze beveiligd is tegen aanvallen van buitenaf. Ook maken we een dagelijkse back-up, zodat wij jouw website eventueel terug kunnen halen als er iets fout is gegaan.

Kunnen jullie mij ook helpen met het schrijven van mijn websiteteksten?

Dat kan! Hiervoor werken wij samen met diverse ervaren tekstschrijvers.