Website voor fotografen

Wil je een website voor fotografen laten maken? Kies dan voor Mooi Online.
Wij hebben een ruime ervaring in het bouwen van websites voor fotografen en kennen de verschillende wensen van fotografen als geen ander. Als fotograaf wil je natuurlijk een website die bij jou past, een website die jou foto’s tot zijn recht laat komen en die je mee kunt laten groeien met jouw bedrijf.

website voor fotografen laten maken

Een website voor fotografen die je makkelijk kunt onderhouden.

Wil je als fotograaf een website laten maken? Wij hebben de ervaring en expertise om een betaalbare website te bouwen die voldoet aan jouw wensen.

Als fotograaf wil je natuurlijk je eigen website onderhouden. Je wilt je eigen foto’s kunnen plaatsen en je eigen galleries kunnen maken. Je wilt je met werk je eigen sfeer creëren en eventueel beveiligde albums kunnen maken die alleen jouw klanten kunnen zien. Natuurlijk wil je ook dat je website beveiligd is, goed toont op mobiele apparaten en dat je foto’s niet onnodig worden bijgesneden.

Dat kan al met onze standaardmodellen, maar wij kunnen ook een website bouwen op maat, helemaal naar jouw wensen.

Onze webdesigners bespreken graag met je de mogelijkheden en ideeën en we zetten dit graag voor je om naar een goedwerkende website.

Onze website voor fotografen is:

  • Flexibel in te delen
  • Uitbreidbaar met wachtwoordbeveiligde albums
  • Leverbaar in verschillende lay-outs
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Uit te breiden naar een webshop

Een website voor fotografen gemaakt met WordPress.

Je website wordt gemaakt in WordPress. Dit is een zogenaamd CMS systeem waarmee je zelf eenvoudig je website kunt onderhouden. Met WordPress kun je zelf pagina’s maken, foto’s plaatsen, het menu van je website aanpassen en nog veel meer.

Onze webdesigners zorgen voor een vormgeving die bij jou en je bedrijf past. Daarna kun je de website volledig onderhouden en zorgen wij voor de technische ondersteuning als backups, updates en technisch onderhoud.

Heb je vragen over het laten maken van een website?​

Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

WIL JE DAT WIJ JOU TERUGBELLEN?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 2 uur terug.