Wil je een website voor fotografen laten maken bij Mooi Online?
Dat kan! Wij hebben een ruime ervaring in het bouwen van websites voor fotografen en kennen de verschillende wensen die er zijn onder fotografen als geen ander. Als fotograaf wil je natuurlijk een website die bij jou past, een website die jou foto’s tot zijn recht laat komen en die je mee kunt laten groeien met jouw bedrijf.

Ontvang gratis onze offerte

Een WordPress website voor fotografen die je makkelijk kunt onderhouden.

Wij weten dat je als fotograaf je eigen website graag wilt onderhouden. Je wilt je eigen foto’s kunnen plaatsen en je eigen galleries kunnen maken. Je wilt je met werk je eigen sfeer creëren en eventueel beveiligde albums kunnen maken die alleen jouw klanten kunnen zien. Natuurlijk wil je ook dat je website beveiligd is, goed toont op mobiele apparaten en dat je foto’s niet onnodig worden bijgesneden.

Dat kan al met onze standaardwebsites, maar wij kunnen natuurlijk meer aanpassingen doen naar jouw wensen.
Onze webdesigners bespreken graag met je de mogelijkheden en ideeën en we zetten dit graag voor je om naar een goedwerkende website.

Onze website voor fotografen zijn:

  • Flexibel in te delen

  • Leverbaar in verschillende lay-outs

  • Uitbreidbaar met wachtwoordbeveiligde albums

  • Zoekmachine vriendelijk

  • Uit te breiden naar een webshop

  • Open Source dus lage kosten

Wil je als fotograaf een website laten maken? Wij hebben de ervaring en expertise om een betaalbare website te bouwen die voldoet aan jouw wensen.

Bekijk hier ook onze mogelijkheden.

Een fotografenwebsite met een WordPress CMS

WordPress is een zogenaamd CMS . CMS staat voor Content Management Systeem. Dit houdt in dat je de content (inhoud) van je website kunt managen. Met WordPress kun je zelf pagina’s maken, foto’s plaatsen, het menu van je website aanpassen enz. enz.

Onze webdesigners zetten de website voor je op en zorgen voor een vormgeving die bij jou past. Daarna kun je de website volledig onderhouden en zorgen wij voor de technische ondersteuning als backups, updates, technisch onderhoud enz.

Jouw website en social media

Natuurlijk heeft je website straks een koppeling met social media en kun je jouw instagram feed in laten lopen op je website en je berichten eenvoudig doorzetten naar facebook, zo kun je een groot publiek op de hoogte brengen van jouw website.

Heb je vragen over de websites van Mooi Online? Neem contact op via onze site of bel ons gerust op: 074 711 0324