Website voor een interieur fotograaf

Michael van Oosten reist als fotograaf de hele wereld over om interieurfoto’s te maken wij maakten voor hem een website voor een interieur fotograaf. De interieurs van vele bekende merken als Tommy Hilfiger, Louis Vuitton, Apple, Hilton Hotels en vele anderen zijn al door hem op de gevoelige plaat vastgelegd.

website voor fotograaf
Geel

Website voor een fotograaf.

Onder de domeinnaam interieurfotograaf.pro koos Michael de website Photofolia van Mooi Online. “Eindelijk heb ik de website die ik al zo lang wilde hebben” vertelt Michael. “Deze website geeft me de mogelijkheid grote foto’s te tonen in mooie slideshows.” Michael is erg blij met de mensen van Mooi Online: “Als ik vragen heb word ik onmiddellijk geholpen en kleine aanpassingen die ik wilde aan mijn website zijn snel en vakkundig uitgevoerd.” De website is voor hem een perfect visitekaartje dat de nodige klandizie oplevert.

De website Photofolia van Mooi Online is op verschillende manieren in te stellen en wordt door veel fotografen en visagistes gebruikt als een zeer gebruiksvriendelijke portfolio website voor fotografen. Deze website is al leverbaar vanaf 799,- en heeft meerdere instelbare slideshows en portfolio mogelijkheden.

Wil je ook een website voor een fotograaf? Of gewoon een mooie portfolio website? Vraag vrijblijvend een offerte aan en sta binnenkort ook professioneel online.

Webshop met iDeal
Onze brochure ontvangen?

Vraag hem aan en ontvang onze PDF brochure direct in je mailbox!

Onze website voor fotografen is

Heb je vragen over het laten maken van een website of webshop?