Wil jij een succesvolle website zonder gedoe?

Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. 

Je kiest een van onze websites, stuurt ons je teksten*, foto’s en logo en wij zorgen dat alles professioneel in je website komt te staan. We passen de kleuren van de website aan zodat de website past bij jouw huisstijl en doen al het nodige om je website compleet werkend op te leveren. Bovendien krijg je ook één gratis correctieronde.

succesvolle website laten maken

Een website laten maken die past bij jouw bedrijf

Op onze overzichtspagina kun je een keuze maken uit website modellen die wij op dit moment leveren. Van iedere website hebben wij een demo website gemaakt, waarin je de mogelijkheden van dat model kunt bekijken. Heb je de website gevonden die past bij jouw bedrijf, dan kun je deze meteen bij ons bestellen.

Tijdens het bestelproces kun je een domeinnaam registreren of aangeven dat je een bestaande domeinnaam naar ons wilt verhuizen.

Laat hem bouwen door de WordPress Experts van Mooi Online

Wij bouwen jouw complete website

Na bestelling plaatsen wij de door jouw aangeleverde teksten*, foto’s* en logo op professionele wijze. Uiteraard passen wij de kleuren van de website aan, zodat de website past bij jouw huisstijl.

* We gaan uit van max. 5 tekstuele pagina’s, een contactpagina en max. 15 foto’s.
 Voor elke extra te plaatsen pagina rekenen we slechts € 15,-

Laat je website maken door WordPress Experts

Onze experts hebben meer dan 9 jaar ervaring met WordPress & WooCommerce en helpen je graag met het opzetten van een goede website.

Jouw website wordt dus niet gemaakt door studenten of zolderhobbyisten die je na een tijdje niet meer kunt bereiken, maar door een officieel webdesign bedrijf dat ruim 18 jaar bestaat. Professionals die je kunt bellen en mailen als je vragen hebt en die je graag advies geven over je website.

Wat mag je verwachten bij een website van Mooi Online

Voeg onbeperkt aantal pagina's toe

Veel vergelijkbare aanbieders geven je de mogelijkheid om maximaal 5 pagina’s te plaatsen op je website. Bij ons bepaal je zelf hoeveel pagina’s je maakt!

Je eigen mailadres

Bij een website hoort uiteraard ook een eigen e-mailadres. Wij zorgen er voor dat je 5 e-mailadressen krijgt die bij je website passen. Meer mailadressen nodig? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Jouw eigen domeinnaam

Wij installeren de gekozen website op onze server, vervolgens koppelen we daar jouw domeinnaam aan. Heb je nog geen domeinnaam? Geen probleem, dan kun je die opgeven bij je bestelling. Ben je wel in het bezit bent van een domeinnaam, dan zorgen wij voor de verhuizing.

Video handleiding in het Nederlands

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met het beheren van een website of dat het allemaal nieuw voor je is. Bij je voordelige website krijg je toegang tot exclusieve video’s met uitleg over de website die jij hebt gekozen.

Overal toegang tot je website

Met het WordPress CMS heb je altijd makkelijk toegang tot je website, waar en wanneer je maar wilt. Je hebt geen speciale software nodig. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en uiteraard een laptop, tablet of PC.

Uitstekende helpdesk

Heb je een vraag over de werking van je website? Wij geven je graag support, dus neem gerust contact op. Mail proberen we altijd binnen 24 uur te beantwoorden en bellen kun je tijdens onze kantooruren.

Snelle levering

Het kan zelfs binnen 24 uur

Als jij er voor kiest om je website zelf te vullen, dan zorgen wij er voor dat jouw website binnen 24 uur* na je bestelling technisch wordt opgeleverd. Zo kun je dus al heel snel zelf aan de slag!

* Dit geldt alleen als je de website zelf gaat vullen. Laat je het vullen van je website aan onze professionals over? Hou er dan rekening mee dat wij je complete website ongeveer na 10 tot 21 werkdagen, nadat jouw bestelling en aangeleverde materialen bij ons binnen zijn gekomen, klaar zal zijn.

Website 14 dagen op proef

Als jij je website zelf gaat vullen

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen met onze uitleg goed aan de slag kan gaan om een mooie en voordelige website te maken. Ben je toch niet tevreden over je aankoop dan kun je binnen 14 dagen van je aankoop af* en storten wij je geld terug.

*Deze regeling geldt alleen als je de website zelf gaat vullen, niet als je onze professionals aan het werk hebt gezet om je website compleet werkend op te leveren.

Veel tevreden klanten gingen je al voor. Ben jij onze volgende klant?

Vraag hier een persoonlijke offerte aan. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Liever persoonlijk contact?

Bel ons gerust….
we staan je graag te woord.

WIL JE DAT WIJ JOU TERUGBELLEN?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 2 uur terug.