Wil jij een succesvolle website zonder gedoe?

Dan is een WordPress website van Mooi Online precies waar je naar op zoek bent.

Claudia legt uit waarom je al een professionele website hebt voor 249,-

Bekijk onze video en ontdek meer over onze unieke werkwijze waarbij we een succesvolle website kunnen leveren voor ieder budget.
Heeft Claudia jou kunnen overtuigen? Twijfel dan niet langer en maak gebruik van ons aanbod. Bestel je website of neem contact met ons op en laat ons je informeren over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kies hier je website

Je website staat supersnel online, het kan zelfs al binnen 24 uur!

Kies de website die bij jou past en bestel

Op onze overzichtspagina kun je een keuze maken uit website modellen die wij op dit moment leveren. Van iedere website hebben wij een demo website waarin we de mogelijkheden van dat model laten zien, zo kun je beter bepalen of de website geschikt is voor jou. Heb je de website gevonden die past bij jouw bedrijf, dan kun je deze meteen bij ons bestellen. Tijdens het bestelproces kun je een domeinnaam registreren of aangeven dat je een bestaande domeinnaam naar ons wilt verhuizen.

BEKIJK ALLE WEBSITES

Ben je op zoek naar een voordelige website die professioneel, Google vriendelijk en eenvoudig zelf te beheren is?

Kies dan voor een website van
Mooi Online!

Wij leveren onze websites met het WordPress CMS. Hierdoor kun je heel eenvoudig zelf teksten aanpassen en pagina’s maken.

Bij een website van Mooi online krijg je:

eigen emailadressen bij goedkope website

Eigen email adressen

Bij een eigen website hoort uiteraard ook een eigen email adres. Wij zorgen er voor dat je maximaal 5 emailadressen krijgt die bij je website passen.

eigen domeinnaam bij goedkope website

Eigen domeinnaam

Wij installeren de gekozen website op onze server, vervolgens koppelen we daar jouw domeinnaam aan. Heb je nog geen domeinnaam? Geen probleem, dan kun je die opgeven bij je bestelling. Als je al wel in het bezit bent van een domeinnaam, dan zorgen wij voor de verhuizing.

WordPress uitleg bij goedkope website

Uitgebreide (video)handleiding

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met het beheren van een website of dat het allemaal nieuw voor je is. Bij je voordelige website krijg je toegang tot exclusieve video’s met uitleg over de website die jij hebt gekozen. We leggen uit hoe je jouw website kunt instellen zoals jij het wilt.

budget website helpdesk

Uitstekende helpdesk

Heb je ondanks de uitgebreide handleiding toch nog vragen, dan zijn wij uiteraard altijd bereid om je verder te helpen.

gratis hosting bij goedkope website

Een maand GRATIS hosting

Als je de website nu bestelt krijg je de eerste maand gratis hosting. Daarna betaal je voor de hosting en domeinnaam registratie 10 euro per maand.

onbeperkt pagina's maken goedkope website

Onbeperkt aantal pagina’s

Veel vergelijkbare aanbieders geven je de mogelijkheid om maximaal 5 pagina’s te plaatsen op je website. Bij ons bepaal je zelf hoeveel pagina’s je maakt!

website snel online

Binnen 24 uur opgeleverd *

Als je een website hebt besteld, dan zorgen wij er voor dat jouw website binnen 24 uur wordt opgeleverd. Zo kun je dus al heel snel zelf aan de slag!

* Dit geldt alleen als je de website zelf gaat vullen. Maak je gebruik van onze vulservice, hou er dan rekening mee dat wij extra tijd nodig hebben. (5 dagen na aanlevering van al je materiaal)

goedkope website laten maken

Website 14 dagen op proef *

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen met onze uitleg goed aan de slag kan gaan om een mooie en voordelige website te maken. Ben je toch niet tevreden over je aankoop dan kun je binnen 14 dagen van je aankoop af en storten wij je geld terug.

*Deze regeling geldt niet als je gebruik maakt van onze vulservice.

Kies hier je website