Wil jij een succesvolle website zonder gedoe?

Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. Je kiest een van onze websites, stuurt ons je teksten*, foto’s en logo en wij zorgen dat alles professioneel in je website komt te staan. We passen de kleuren van de website aan zodat de website past bij jouw huisstijl en doen al het nodige om je website compleet werkend op te leveren. Bovendien krijg je ook één gratis correctieronde.

Bekijk ons aanbod
website laten maken

Een website laten maken die past bij jouw bedrijf

Op onze overzichtspagina kun je een keuze maken uit website modellen die wij op dit moment leveren. Van iedere website hebben wij een demo website gemaakt, waarin je de mogelijkheden van dat model kunt bekijken. Heb je de website gevonden die past bij jouw bedrijf, dan kun je deze meteen bij ons bestellen.

Tijdens het bestelproces kun je een domeinnaam registreren of aangeven dat je een bestaande domeinnaam naar ons wilt verhuizen.

Welke website kies jij?

Wij bouwen jouw complete website

Na bestelling plaatsen wij de door jouw aangeleverde teksten*, foto’s* en je logo op professionele wijze. Uiteraard passen wij de kleuren van de website aan, zodat de website past bij jouw huisstijl.

* We gaan uit van max. 5 tekstuele pagina’s, een contactpagina en max. 15 foto’s.
 Voor elke extra te plaatsen pagina rekenen we € 15,-

Laat je website maken door WordPress Experts

Onze experts hebben meer dan 9 jaar ervaring met WordPress & WooCommerce en helpen je graag met het opzetten van een goede website.

Jouw website wordt dus niet gemaakt door studenten of zolderhobbyisten die je na een tijdje niet meer kunt bereiken, maar door een officieel webdesign bedrijf dat ruim 18 jaar bestaat. Professionals die je kunt bellen en mailen als je vragen hebt en die je graag advies geven over je website.

Vraag nu een offerte aan
Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
074 711 03 24

Vragen over een website?

Stel ze gerust, je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.