Wil jij een succesvolle website zonder gedoe?

Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen.

Je kiest een van onze websites, stuurt ons je teksten*, foto’s en logo en wij zorgen dat alles professioneel in je website komt te staan. We passen de kleuren van de website aan zodat de website past bij jouw huisstijl en doen al het nodige om je website compleet werkend op te leveren. Bovendien krijg je ook één gratis correctieronde.

Een website laten maken die past bij jouw bedrijf

Op onze overzichtspagina kun je een keuze maken uit website modellen die wij op dit moment leveren. Van iedere website hebben wij een demo website gemaakt, waarin je de mogelijkheden van dat model kunt bekijken. Heb je de website gevonden die past bij jouw bedrijf, dan kun je deze meteen bij ons bestellen.

Tijdens het bestelproces kun je een domeinnaam registreren of aangeven dat je een bestaande domeinnaam naar ons wilt verhuizen.

Wij bouwen jouw complete website

Na bestelling plaatsen wij de door jouw aangeleverde teksten*, foto’s* en logo op professionele wijze. Uiteraard passen wij de kleuren van de website aan, zodat de website past bij jouw huisstijl.

* We gaan uit van max. 5 tekstuele pagina’s, een contactpagina en max. 15 foto’s.
 Voor elke extra te plaatsen pagina rekenen we slechts € 15,-

Laat je website maken door WordPress Experts

Onze experts hebben meer dan 9 jaar ervaring met WordPress & WooCommerce en helpen je graag met het opzetten van een goede website.

Jouw website wordt dus niet gemaakt door studenten of zolderhobbyisten die je na een tijdje niet meer kunt bereiken, maar door een officieel webdesign bedrijf dat ruim 18 jaar bestaat. Professionals die je kunt bellen en mailen als je vragen hebt en die je graag advies geven over je website.

Veel tevreden klanten gingen je voor

Ben jij onze volgende klant?

Wat mag je verwachten bij een website

Van Mooi Online

Kennismaken en even sparren?

Neem vrijblijvend contact op

We denken graag met je mee en zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe uitdagingen. Bel of mail ons.

Brochure_MooiOnline_V2
Laat ons je website maken en profiteer van veel extra's
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op