Een WordPress website laten maken is nu eenvoudig en simpel met de WordPress websites van Mooi Online. Voor een laag bedrag zetten wij je WordPress website online en kun je deze zelf vullen met inhoud of je laat hem door ons vullen. De keus is aan jou, met onze pakketten kun je de website erg voordelig houden door alles zelf te doen, of je besteed meer werkzaamheden aan ons uit.

Een WordPress website laten maken en daarna zelf onderhouden

WordPress is op dit moment het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Dit komt vooral door de gebruiksvriendelijkheid en de vele mogelijkheden die er zijn. Websites die door ons worden gemaakt worden ook nog eens geleverd met een duidelijke Nederlandse handleiding van dit beheersysteem zodat je zelf je website volledig kunt onderhouden.

Andere voordelen van WordPress zijn:

  • Zoekmachine vriendelijk

  • Continue ontwikkeling

  • Platform onafhankelijk

  • Regelmatige beveiligingsupdates

  • Relatief eenvoudig uit te breiden

  • Open Source dus lage kosten

Wil je een WordPress website laten maken? Voor een laag bedrag zetten wij je website snel online, als het moet kun je al binnen 24 uur aan de slag met je eigen WordPress website.

Bekijk hier ook onze mogelijkheden.

Een website met een WordPress CMS

WordPress is een zogenaamd CMS. CMS staat voor Content Management Systeem. Dit houdt in dat je de content (inhoud) van je website kunt managen. Met WordPress kun je zelf pagina’s maken, foto’s plaatsen, het menu van je website aanpassen enz. enz.

Bij Mooi Online heb je de keuze om de website helemaal zelf te vullen met onze Nederlandse handleiding of om onderdelen aan ons uit te besteden als je hier geen zin of tijd voor hebt. Die keuze is aan jou. Mooi Online maakt professionele WordPress websites voor een laag bedrag.

Heb je vragen over de websites van Mooi Online? Neem contact op via onze site of bel ons gerust op: 074 711 0324