Auteurswebsite nodig?

Ga je zelf een boek uitgeven, dan heb je een website nodig die als krachtig promotiemiddel ingezet kan worden bij de verkoop van je boek.

Bij Mooi Online hebben we de expertise in huis om, speciaal voor auteurs, een goed verkopende website te ontwikkelen. Wij leveren een professionele auteurswebsite tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Een goed opgezette auteurswebsite kan van bezoekers kopers maken!

Mooie samenwerking met PUMBO

Pumbo

Pumbo is dè expert op het gebied van boeken uitgeven in eigen beheer.

Pumbo helpt auteurs, uitgevers en andere professionals bij het drukken en zelf uitgeven van boeken. Het zelf uitgeven van een boek is met Pumbo heel eenvoudig en hoeft ook zeker niet duur te zijn, lees hier meer over op de website van Pumbo.

Bij Mooi Online hebben we de expertise in huis om een professionele website met een goed ordersysteem te ontwikkelen. Wij weten hoe Pumbo de bestellingen wil ontvangen en zorgen ervoor dat elke bestelling via jouw website direct wordt doorgezet naar Pumbo. Zij verzorgen de druk en distributie naar de klant.

Door deze samenwerking kun je als auteur gebruik maken van alle expertise die nodig is voor het uitgeven en verkopen van je eigen boek.

Jouw auteurswebsite wordt geoptimaliseerd voor verkoop

Onze specialisten delen de website zodanig in dat deze geoptimaliseerd is voor boekverkoop. De bestellingen kunnen worden afgehandeld via de verkoopwebsite van Pumbo óf via de eigen website waarbij je jouw boek verkoopt via een geïntegreerde eigen webshop.

Je kunt de website eventueel zelf onderhouden, dit is handig als je je eigen blog wilt schrijven bijvoorbeeld. Hier is geen technische kennis voor nodig. Je krijgt van ons een duidelijke instructie hiervoor.

Je hebt al een Auteurswebsite vanaf 1450,-

Wil je meer weten over het laten maken van een auteurswebsite en de koppeling die wij met Pumbo kunnen maken? Neem dan gerust contact op, we vertellen je graag meer.

5 redenen om te kiezen voor een auteurswebsite van Mooi Online

Brochure_MooiOnline_V2
Laat een auteurswebsite maken en sta snel professioneel online.
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.