De Mooi Makkelijk Strippenkaart

Iedere website die wij opleveren kun je helemaal zelf bijhouden. Maar vaak kom je hier als ondernemer helemaal niet aan toe of heb je er gewoon geen zin in.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat er in de toekomst kleine wijzigingen zijn die je graag aan ons wilt uitbesteden. Denk hierbij aan het wijzigen van een foto, een tekstaanpassing of misschien wil je wel een hele nieuwe pagina toevoegen aan je website.

Speciaal voor deze zaken hebben we de ‘Mooi Makkelijk Strippenkaart’ bedacht. Hierop staat een prepaid tegoed dat je kunt gebruiken voor dit soort wijzigingen. Als je wijzigingen wilt hebben doorgevoerd aan je website dan stuur je ons gewoon een mail en de gewerkte tijd trekken we dan van het prepaid tegoed af. En is je strippenkaart leeg, dan kun je altijd weer een nieuwe bestellen.

We houden je per mail op de hoogte van het saldo en de mutaties van je strippenkaart, dat is wel zo transparant.
Strippenkaarthouders hebben voordelen als: voorrang bij aanvragen, voordeliger uurtarief en we hanteren een starttarief van 1 kwartier i.p.v. een half uur.

Aantal strippen

Uurtarief

Prepaid bedrag

Mooi Makkelijk 3 uur1265,-195,-Bestel nu
Mooi Makkelijk 5 uur2055,-275,-Bestel nu
Mooi Makkelijk 10 uur4050,-500,-Bestel nu
  • De Mooi Makkelijk Strippenkaart kan alleen worden gebruikt om de door ons gewerkte uren mee ‘af te rekenen’. Het verrekenen van extra modules of Hostingkosten is niet mogelijk. 
  • Per keer dat wij een wijziging voor je doorvoeren stempelen we de strippenkaart af, er wordt dan minimaal 1 strip gerekend. Je ontvangt dan een mail met de omschrijving van de werkzaamheden en je nieuwe saldo.
  • Een strippenkaart is houdbaar zolang je klant bij ons bent en vervalt als je jouw website bij ons opzegt.