De Mooi Makkelijk Strippenkaart

Iedere website die wij opleveren kun je helemaal zelf bijhouden. Maar vaak kom je hier als ondernemer helemaal niet aan toe of heb je er gewoon geen zin in.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er soms kleine wijzigingen zijn die je graag aan ons wilt uitbesteden. Denk hierbij aan het wijzigen van een foto, een tekstaanpassing of misschien wil je wel een hele nieuwe pagina toevoegen aan je website.

Speciaal voor deze zaken hebben we de ‘Mooi Makkelijk Strippenkaart’

Mooi Makkelijk Strippenkaart - Mooi Online

Over de strippenkaart

De Mooi Makkelijk Strippenkaart heeft een prepaid tegoed dat je kunt gebruiken voor het uitbesteden van werkzaamheden. Als je wijzigingen aan je website wilt laten doorvoeren, dan stuur je ons gewoon een mailtje en de gewerkte tijd trekken we van het prepaid tegoed af. Is je strippenkaart leeg, dan kun je altijd weer een nieuwe bestellen.

Per mail houden we je op de hoogte van het saldo en de mutaties van je strippenkaart, dat is wel zo transparant.

Strippenkaarthouders hebben voordelen als: voorrang bij aanvragen, voordeliger uurtarief en we hanteren een starttarief van 1 kwartier i.p.v. een half uur.

Welke strippenkaart kies jij?

Aantal strippenUurtariefPrepaid bedrag
Mooi Makkelijk 3 uur1265,-195,-
Mooi Makkelijk 5 uur2055,-275,-
Mooi Makkelijk 10 uur4050,-500,-

Goed om te weten

  • info De Mooi Makkelijk Strippenkaart kan alleen worden gebruikt om de door ons gewerkte uren mee ‘af te rekenen’. Het verrekenen van extra modules of Hostingkosten is niet mogelijk.
  • info Per keer dat wij een wijziging voor je doorvoeren stempelen we de strippenkaart af, er wordt dan minimaal 1 strip gerekend. Je ontvangt dan een mail met de omschrijving van de werkzaamheden en je nieuwe saldo.
  • info Een strippenkaart is houdbaar zolang je klant bij ons bent en vervalt als je jouw website bij ons opzegt.

WIL JE DAT WIJ JOU TERUGBELLEN?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 2 uur terug.