Mooi Makkelijk Strippenkaart

Iedere website die wij opleveren kun je helemaal zelf bijhouden, maar vaak kom je hier als ondernemer helemaal niet aan toe of heb je er gewoon geen zin in.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er soms kleine wijzigingen zijn die je graag aan ons wilt uitbesteden. Denk hierbij aan het wijzigen van een foto, een tekstaanpassing of misschien wil je wel een hele nieuwe pagina toevoegen aan je website.

Speciaal voor deze zaken hebben we de ‘Mooi Makkelijk Strippenkaart’

Over de Strippenkaart

De Mooi Makkelijk Strippenkaart heeft een prepaid tegoed dat je kunt gebruiken voor het uitbesteden van werkzaamheden. Als je wijzigingen aan je website wilt laten doorvoeren, dan stuur je ons gewoon een mailtje en de gewerkte tijd trekken we van het prepaid tegoed af. Is je strippenkaart leeg, dan kun je altijd weer een nieuwe bestellen.

Per mail houden we je op de hoogte van het saldo en de mutaties van je strippenkaart, dat is wel zo transparant.

Voordelen voor Strippenkaarthouders

Welke strippenkaart kies jij?

Aantal strippen Uurtarief Prepaid bedrag
Mooi Makkelijk 3 uur 12 89,- 267,-
Mooi Makkelijk 5 uur 20 85,- 425,-
Mooi Makkelijk 10 uur 40 79,- 790,-

Wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over de strippenkaart of wil je een strippenkaart bestellen? Bel of mail ons gerust!

Goed om te weten

De Mooi Makkelijk Strippenkaart kan alleen worden gebruikt om de door ons gewerkte uren mee ‘af te rekenen’. Het verrekenen van extra modules of Hostingkosten is niet mogelijk.

Per keer dat wij een wijziging voor je doorvoeren stempelen we de strippenkaart af, er wordt dan minimaal 1 strip gerekend. Je ontvangt daarna een mail met de omschrijving van de werkzaamheden en je nieuwe saldo.

Een strippenkaart is houdbaar zolang je klant bij ons bent en vervalt als je jouw website bij ons opzegt.