Professionele webshop laten maken?

Wil jij een webshop laten maken? Of heb je al een webshop, maar zoek je een partij om een nieuwe webshop te laten maken? Bij Mooi Online vind je de webshop die bij jou past.

Webshop laten maken Mooi Online
Basis
vanaf 950,-

Onze BASIS-webshop is al meer dan compleet. De BASIS-webshop is een degelijke webshop waar je op professionele manier je producten online kunt verkopen. Uiteraard behoren betalingen met iDEAL en PayPal tot de standaardmogelijkheden.

Premium
vanaf 1750,-

Wil je meer met je webshop dan alleen producten tonen en verkopen? Wil je jouw webshop uitbreiden met diverse modules, of wil je een website met daarin een webshop? Dan is ons PREMIUM-pakket voor jou een geschikte optie.

Op Maat
vanaf 2750,-

Dit pakket is er voor de ondernemer die hoge eisen stelt aan zijn webshop. Of je nu speciale wensen hebt op het gebied van design, mogelijkheden of performance: met onze Op Maat-webshops komen we graag aan jouw wensen tegemoet. Samen bepalen we de optimale flow voor jouw onderneming.

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Wereldwijd is WooCommerce het meest gebruikte webshop softwaresysteem. Het staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Wil je ons jouw webshop laten maken? Dan ontvang je toegang tot exclusieve video’s met uitleg hoe je jouw webshop zelf beheert. En kom je er even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van onze experts. Dat kan per mail of telefoon.

Alle webshops die we bouwen zijn flexibel in te delen. Ze zijn dus volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

5 redenen om je webshop te laten maken door Mooi Online

Veel tevreden klanten gingen je voor

Ben jij onze volgende klant?

Koppeling met bekende betaalsystemen

Jouw webshop kunnen we koppelen aan bestaande betaalsystemen. Laat je klanten betalen met PayPal of iDEAL, of laat ze kiezen voor vooruitbetaling of verzending onder rembours. Jij bepaalt hoe je jouw klanten laat betalen.

Een professionele webshop laten bouwen

Of je nu een webshop wilt laten bouwen waarin je maar één product verkoopt of juist honderden: bij Mooi Online kunnen wij iedere gewenste webshop voor je bouwen. Als je jouw webshop door ons laat bouwen, dan krijg je een professionele webshop die direct up and running is.

Bovendien verzekeren wij je dat het daarna eenvoudig is om je webshop zelf te onderhouden. Met video’s leggen we je duidelijk uit hoe je jouw webshop kunt beheren. Heb je daarna nog vragen, dan helpen onze experts je daar graag bij.

Een website laten maken met een webshop?

Heb jij vooral een tekstuele website nodig waar je jouw diensten kunt aanbieden, maar wil je ook een product verkopen? Dan kun je bij ons een website laten maken met een shopgedeelte.

Bij Mooi Online heb je dus geen aparte webshop nodig, maar houd je alles binnen dezelfde website.

WordPress website laten maken

Start je eigen webshop

Onze experts hebben meer dan 15 jaar ervaring met WordPress en WooCommerce en helpen je graag met het opzetten van een goede website of webshop.

Laat je webshop maken door professionals die je kunt bellen en mailen als je vragen hebt.

Waarom zou ik mijn webwinkel door Mooi Online laten bouwen?

Onze experts bouwen alle webshops in WooCommerce. Dit systeem is de winkelomgeving binnen WordPress en wereldwijd het systeem dat het meest gebruikt wordt voor webwinkels. Het staat bovendien bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Als je jouw webwinkel door Mooi Online laat maken, betekent dit dat je jouw webshop eenvoudig zelf kunt onderhouden en beheren. Ook als je een webwinkel hebt laten maken met maar enkele producten, dan voeg je daar op een later tijdstip eenvoudig zelf producten aan toe.

Laat je webshop door ons ontwerpen

Net als met het bouwen van een website, zijn er ook voor het laten ontwerpen van een WooCommerce-webshop veel aanbieders. Bij Mooi Online vinden we het belangrijk dat je niet alleen een mooie en functionele WordPress-webshop laat ontwerpen, maar dat je deze webshop op een later moment ook zelf eenvoudig kunt beheren en onderhouden.

Wil je een webshop laten ontwerpen waarin je een beperkt aantal producten verkoopt, dan krijg je van ons alle noodzakelijke uitleg om de webwinkel op een later tijdstip verder te vullen met nieuwe producten, zonder dat je daar extra kosten voor hoeft te maken.

Ben je blij met de website die je door ons hebt laten ontwerpen en wil je eigenlijk niets aanpassen, dan ben je natuurlijk ook vrij om hem zo te laten als we hem opleveren.

Een WooCommerce webshop laten maken door specialisten

Voorbeelden van recent geleverde webshops

Brochure_MooiOnline_V2
Kies voor een WooCommerce webshop van Mooi Online en sta snel professioneel online
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Wil je een persoonlijk advies?

We helpen je graag bij de keuze van een passend pakket in een 1-op 1 adviesgesprek ( Telefoon of Zoom Video Call)