Professionele webshop laten maken?

Wil jij een webshop laten maken? Of heb je al een webshop, maar zoek je een partij om een nieuwe webshop te laten maken? Bij Mooi Online vind je de webshop die bij jou past.

vanaf 950,-

Onze BASIS-webshop is al meer dan compleet. De BASIS-webshop is een degelijke webshop waar je op professionele manier je producten online kunt verkopen. Uiteraard behoren betalingen met iDEAL en PayPal tot de standaardmogelijkheden.

vanaf 1750,-

Wil je meer met je webshop dan alleen producten tonen en verkopen? Wil je jouw webshop uitbreiden met diverse modules, of wil je een website met daarin een webshop? Dan is ons PREMIUM-pakket voor jou een geschikte optie.

vanaf 2750,-

Dit pakket is er voor de ondernemer die hoge eisen stelt aan zijn webshop. Of je nu speciale wensen hebt op het gebied van design, mogelijkheden of performance: met onze OP MAAT-webshops komen we graag aan jouw wensen tegemoet. Samen bepalen we de optimale flow voor jouw onderneming.

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Wereldwijd is WooCommerce het meest gebruikte webshop softwaresysteem. Het staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Wil je ons jouw webshop laten maken? Dan ontvang je toegang tot exclusieve video’s met uitleg hoe je jouw webshop zelf beheert. En kom je er even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van onze experts. Dat kan per mail of telefoon.

Alle webshops die we bouwen zijn flexibel in te delen. Ze zijn dus volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

5 redenen om je webshop te laten maken door Mooi Online

Veel tevreden klanten gingen je voor

Ben jij onze volgende klant?
5/5

Wij wilde onze website van Mediceuticals verder professionaliseren en zijn toen uitgekomen bij Mooi Online. Zij hebben ons uitstekend geholpen en echt een top website voor ons gemaakt die zij nu in beheer hebben. Dit scheelt ons veel werk en we weten dat het nu altijd goed gedaan wordt. Als we een vraag hebben of iets aangepast willen hebben op de site dan worden we altijd goed en snel geholpen dus dat is helemaal top!

Lees verder

geplaatst op

5/5

Met heldere expertise en geweldige communicatie hebben Esmee en Martin van Mooi Online mijn creatieve ideeen helemaal tot leven gebracht. Ze begrepen direct wat de bedoeling was en binnen no-time stond daar een fantastisch werkende webshop. Van beleving tot structuur, alles klopt! Ik ben dankbaar voor de fijne samenwerking, de goede nazorg en uiteraard het prachtige resultaat.

Lees verder

geplaatst op

5/5

MooiOnline heeft mij geholpen met het gestalte geven van mijn nieuwe onderneming. Van ontwerp logo, tot ontwerp website en alle andere zaken die erbij komen kijken. Ik had een strakke tijdslijn voor ogen en dat was een uitdaging, zeker door de vakantieperiode. Uiteindelijk hebben we het net gehaald en hebben verschillende medewerkers van MooiOnline daarbij geholpen. Enorm bedankt daarvoor!

Lees verder

geplaatst op

5/5

Mooi Online werd mij aangeraden door een goede vriend die zelf ook werkzaam is in de ICT. Vanaf het eerste contactmoment ben ik zeer goed door de medewerkers van Mooi Online geholpen bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl en website.

Lees verder

geplaatst op

Koppeling met bekende betaalsystemen

Jouw webshop kunnen we koppelen aan bestaande betaalsystemen. Laat je klanten betalen met PayPal of iDEAL, of laat ze kiezen voor vooruitbetaling of verzending onder rembours. Jij bepaalt hoe je jouw klanten laat betalen.

Een professionele webshop laten bouwen

Of je nu een webshop wilt laten bouwen waarin je maar één product verkoopt of juist honderden: bij Mooi Online kunnen wij iedere gewenste webshop voor je bouwen. Als je jouw webshop door ons laat bouwen, dan krijg je een professionele webshop die direct up and running is.

Bovendien verzekeren wij je dat het daarna eenvoudig is om je webshop zelf te onderhouden. Met video’s leggen we je duidelijk uit hoe je jouw webshop kunt beheren. Heb je daarna nog vragen, dan helpen onze experts je daar graag bij.

Een website laten maken met een webshop?

Heb jij vooral een tekstuele website nodig waar je jouw diensten kunt aanbieden, maar wil je ook een product verkopen? Dan kun je bij ons een website laten maken met een shopgedeelte.

Bij Mooi Online heb je dus geen aparte webshop nodig, maar houd je alles binnen dezelfde website.

Start je eigen webshop

Onze experts hebben meer dan 15 jaar ervaring met WordPress en WooCommerce en helpen je graag met het opzetten van een goede website of webshop.

Laat je webshop maken door professionals die je kunt bellen en mailen als je vragen hebt.

Waarom zou ik mijn webwinkel door Mooi Online laten bouwen?

Onze experts bouwen alle webshops in WooCommerce. Dit systeem is de winkelomgeving binnen WordPress en wereldwijd het systeem dat het meest gebruikt wordt voor webwinkels. Het staat bovendien bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Als je jouw webwinkel door Mooi Online laat maken, betekent dit dat je jouw webshop eenvoudig zelf kunt onderhouden en beheren. Ook als je een webwinkel hebt laten maken met maar enkele producten, dan voeg je daar op een later tijdstip eenvoudig zelf producten aan toe.

Laat je webshop door ons ontwerpen

Net als met het bouwen van een website, zijn er ook voor het laten ontwerpen van een WooCommerce-webshop veel aanbieders. Bij Mooi Online vinden we het belangrijk dat je niet alleen een mooie en functionele WordPress-webshop laat ontwerpen, maar dat je deze webshop op een later moment ook zelf eenvoudig kunt beheren en onderhouden.

Wil je een webshop laten ontwerpen waarin je een beperkt aantal producten verkoopt, dan krijg je van ons alle noodzakelijke uitleg om de webwinkel op een later tijdstip verder te vullen met nieuwe producten, zonder dat je daar extra kosten voor hoeft te maken.

Ben je blij met de website die je door ons hebt laten ontwerpen en wil je eigenlijk niets aanpassen, dan ben je natuurlijk ook vrij om hem zo te laten als we hem opleveren.

Een WooCommerce webshop laten maken door specialisten

Kies voor een WooCommerce webshop van Mooi Online en sta snel professioneel online
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.