Webshop laten maken goedkoop met ideal

Een webshop laten maken?

Wil jij een webshop laten maken. Of heb je al een webshop, maar zoek je een partij om een nieuwe webshop te laten maken?

Wil je een WooCommerce webshop laten maken met heel veel producten, of een website/webshop waar je slechts 1 product wilt aanbieden? Bij Mooi Online vind je de webshop die bij jou past.

Webshop BASIC een voordelige basis WooCommerce webshop. Geschikt voor mensen die een eenvoudige webshop willen laten maken. De BASIC is, net als de PRO, zowel geschikt voor verkoop van een groot aantal producten als voor het aanbieden van slechts 1 product.

Webshop PRO is een luxe WooCommerce webshop voor mensen die meteen goed van start willen gaan. Uit te breiden met extra modules, waardoor deze met je bedrijf mee kan groeien. Als je een dergelijke webshop elders laat maken betaal je al snel meer dan het dubbele.

Een webshop laten maken voor jouw bedrijf? Eenvoudig te beheren en flexibel in te delen

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce, een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Dit is Wereldwijd het meest gebruikte webshop software systeem en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Wil je ons jouw webshop laten maken? Dan ontvang je toegang tot exclusieve video’s met uitleg hoe je jouw webshop zelf kunt beheren. En kom je er even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van onze experts. Dat kan per mail of telefoon!

Beide webshops zijn flexibel in te delen qua pagina opbouw en qua kleuren. Dus volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

Koppeling met betaalsystemen

Jouw webshop kan gekoppeld worden aan bestaande betaalsystemen. Laat je klanten betalen met PayPal of IDEAL, maar vooruitbetaling of verzending onder rembours is ook mogelijk.

Jij bepaald hoe je klanten laat betalen.

WooCommerce webshop betaalsystemen

Een website laten maken met een webshop?

Heb jij vooral een tekstuele website nodig waar je jouw diensten kunt aanbieden, maar wil je ook een product verkopen? Dan kun je bij ons een website laten maken met een shopgedeelte. Bij Mooi Online heb je dus geen aparte webshop nodig, maar hou je alles binnen dezelfde website.

Je webshop laten maken door experts

Onze experts hebben meer dan 9 jaar ervaring met WordPress & WooCommerce en helpen je graag met het opzetten van een goede webshop/website. Je laat je webshop maken door een professioneel bedrijf waar je met professionals kunt bellen en mailen als je vragen hebt.
Een goedkope webshop laten maken of een meer geavanceerde webshop? Bij Mooi Online ben je aan het juiste adres.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over het laten maken van een webshop of wil je gewoon even sparren met een van onze experts? Bel of mail ons gerust. 

Kies voor een WooCommerce webshop van Mooi Online en sta snel professioneel online

Hosting + SSL Certificaat + Support + Backups + Beveiligingsupdates

Slechts 12,50 per maand

 

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wil jij een professionele webshop laten bouwen?

Of je nu een webshop wilt laten bouwen waarin je maar 1 product verkoopt, of juist honderden: bij Mooi Online kunnen wij iedere gewenste webshop voor je bouwen. Als je jouw webshop door ons laat bouwen, dan weet je zeker dat je een professionele webshop laat bouwen, die direct up and running is.
Bovendien verzekeren wij je dat het daarna eenvoudig is om je webshop zelf te onderhouden. Met video’s leggen we je duidelijk uit hoe je jouw webshop kunt beheren. Heb je daarna nog vragen, dan helpen onze experts je daar graag bij.

Waarom zou ik mijn webwinkel door Mooi Online laten bouwen?

Onze experts bouwen alle webshops in WooCommerce. Dit systeem is de winkelomgeving binnen WordPress en wereldwijd het systeem dat het meest gebruikt wordt voor webwinkels. Het staat bovendien bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Als je jouw webwinkel door Mooi Online laat maken, betekent dit dat je jouw webshop eenvoudig zelf kunt onderhouden en beheren. Ook als je een webwinkel hebt laten maken met maar enkele producten, dan voeg je daar op een later tijdstip eenvoudig zelf producten aan toe.

Laat je webshop door ons ontwerpen

Net als met het bouwen van een website, zijn er ook voor het laten ontwerpen van een WooCommerce-webshop veel aanbieders. Bij Mooi Online vinden we het belangrijk dat je niet alleen een mooie en functionele WordPress-webshop laat ontwerpen, maar dat je deze webshop op een later moment ook zelf eenvoudig kunt beheren en onderhouden.
Wil je een webshop laten ontwerpen waarin je een beperkt aantal producten verkoopt, dan krijg je van ons alle noodzakelijke uitleg om de webwinkel op een later tijdstip verder te vullen met nieuwe producten, zonder dat je daar extra kosten voor hoeft te maken. Ben je blij met de website die je door ons hebt laten ontwerpen en wil je eigenlijk niets aanpassen, dan ben je natuurlijk ook vrij om hem zo te laten als we hem opleveren.

Een WooCommerce webshop laten maken door specialisten

Onze webshops worden gebouwd in WooCommerce, wereldwijd het meest gebruikte Webshop software dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid.
Een WooCommerce webshop kan altijd worden uitgebreid met extra modules. Zo kun je jouw webshop steeds verder laten aansluiten op je wensen.
WooCommerce is een uitbreiding op het WordPress beheersysteem.
Bij Mooi Online staan onze WooCommerce specialisten klaar om je te adviseren over alle mogelijkheden die het beste passen bij jouw webshop-wensen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

WIL JE DAT WIJ JOU TERUGBELLEN?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 2 uur terug.