Webshop laten maken

Een webshop laten maken?

Wil jij een webshop laten maken. Of heb je al een webshop, maar zoek je een partij om een nieuwe webshop te laten maken?

Wil je een WooCommerce webshop laten maken met heel veel producten, of een website/webshop waar je slechts 1 product wilt aanbieden? Bij Mooi Online vind je de webshop die bij jou past.

Webshop BASIC een voordelige basis WooCommerce webshop. Geschikt voor mensen die een eenvoudige webshop willen laten maken. De BASIC is, net als de PRO, zowel geschikt voor verkoop van een groot aantal producten als voor het aanbieden van slechts 1 product.

Webshop PRO is een luxe WooCommerce webshop voor mensen die meteen goed van start willen gaan. Uit te breiden met extra modules, waardoor deze met je bedrijf mee kan groeien. Als je een dergelijke webshop elders laat maken betaal je al snel meer dan het dubbele.

Een webshop laten maken bij Mooi Online? Dan is jouw webshop eenvoudig te beheren en flexibel in te delen

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce, een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Dit is Wereldwijd het meest gebruikte webshop software systeem en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Wil je ons jouw webshop laten maken? Dan ontvang je toegang tot exclusieve video’s met uitleg hoe je jouw webshop zelf kunt beheren. En kom je er even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van onze experts. Dat kan per mail of telefoon!

Beide webshops zijn flexibel in te delen qua pagina opbouw en qua kleuren. Dus volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

  • Kleuren aanpasbaar aan jouw huisstijl
  • Webshop op eigen domeinnaam
  • Makkelijk beheersysteem (WordPress)
  • Support via mail en telefoon
  • Koppelbaar met betaalsystemen
  • Flexibel
  • Mobiel vriendelijk
  • Geschikt voor het aanbieden van downloadbare producten zoals E-book of muziek

Koppeling met betaalsystemen

Jouw webshop kan gekoppeld worden aan bestaande betaalsystemen. Laat je klanten betalen met PayPal of IDEAL, maar vooruitbetaling of verzending onder rembours is ook mogelijk.

Jij bepaald hoe je klanten laat betalen.

WooCommerce webshop betaalsystemen

Een website laten maken met een webshop?

Heb jij vooral een tekstuele website nodig waar je jouw diensten kunt aanbieden, maar wil je ook een product verkopen? Dan kun je bij ons een website laten maken met een shopgedeelte. Bij Mooi Online heb je dus geen aparte webshop nodig, maar hou je alles binnen dezelfde website.

Je webshop laten maken door experts

Onze experts hebben meer dan 9 jaar ervaring met WordPress & WooCommerce en helpen je graag met het opzetten van een goede webshop/website. Je laat je webshop maken door een professioneel bedrijf waar je met professionals kunt bellen en mailen als je vragen hebt.
Een goedkope webshop laten maken of een meer geavanceerde webshop? Bij Mooi Online ben je aan het juiste adres.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over het laten maken van een webshop of wil je gewoon even sparren met een van onze experts? Bel of mail ons gerust. 

De verschillen tussen de webshop BASIC en webshop PRO

Kies voor een WooCommerce webshop van Mooi Online en sta snel professioneel online

Hosting + SSL Certificaat + Support + Backups + Beveiligingsupdates

Slechts 12,50 per maand

 

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

WIL JE DAT WIJ JOU TERUGBELLEN?

Vul onderstaand formulier in en we bellen je binnen 2 uur terug.