Webshop Premium

Ben jij op zoek naar een webshop waarin je een stukje maatwerk verwacht? Wil jij dat er ook op strategisch vlak met je meegedacht wordt over de opbouw van je webshop? Kies dan voor de webshop PREMIUM.

Meer mogelijkheden met de PREMIUM-webshop

Met de PREMIUM-webshop kies je voor een webshop met meer mogelijkheden. Zo is dit pakket bijvoorbeeld geschikt als je in plaats van een standaard webshop liever een zogenoemde onepage-webshop wilt: een webshop waarin al jouw producten overzichtelijk op één pagina bij elkaar staan.

Wil je meer dan alleen je product verkopen? Wil jij bijvoorbeeld een informatieve website, waaraan een webshop is gekoppeld? Ook dan is de PREMIUM-webshop de beste keuze.

Even (video)bellen

De PREMIUM-webshop biedt meer mogelijkheden dan de BASIS-webshop, maar is wel gebouwd op een vergelijkbaar framework. Om een goed beeld te krijgen van het doel van je website, plannen we een webdesignoverleg met de webbouwer. In dit gesprek bespreken jullie welke wensen jij hebt voor wat betreft de vormgeving.

Nadat jij de teksten en beelden bij de webdesigner hebt aangeleverd, gaat hij ermee aan de slag. Heb je in de tussentijd nog vragen of twijfel je over het aangeleverde materiaal, schroom dan niet om contact op te nemen.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over het laten maken van een PREMIUM-webshop of wil je gewoon even sparren met een van onze experts? Bel of mail ons gerust.

5 goede redenen om te kiezen voor een webshop van Mooi Online

Kies een webshop Premium en sta snel professioneel online
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.