SEO Continu pakket

Om meer omzet uit je website te halen is het belangrijk dat jouw website goed vindbaar is. Mensen kijken namelijk niet verder dan de 1e pagina van Google, ze passen nog liever hun zoekopdracht aan. Als jouw website niet verschijnt op de 1e pagina van de Google zoekopdrachten…. loop je omzet mis.

Genoeg reden om te investeren in SEO (zoekmachine optimalisatie)

Contact Mooi Online
Loop geen omzet mis...

verbeter je vindbaarheid met het SEO Continu Pakket

Het SEO Continu Pakket is de vervolgstap op het SEO Essentials Pakket

Waar we met het SEO Essentials Pakket zorgen voor een goede basis voor vindbaarheid, gaan we met dit SEO Continu Pakket een paar stappen verder. We blijven je website optimaliseren en doen wat nodig is om jouw website steeds hoger te krijgen in Google. Daarnaast kijken we continu naar mogelijkheden om meer bezoekers naar jouw website te krijgen.

Wij hebben meer dan 19 jaar SEO ervaring en kennen de nodige tips en trucs om een website hoger in Google te krijgen. We weten dat het een continu proces is waar je doorlopend mee bezig moet zijn. Vandaag op een hoge Google positie staan….. is geen garantie voor een hoge positie over een maand.

Het SEO Continu Pakket…. de perfecte oplossing om de Google positie van je website te verhogen & versterken.

Webshop met iDeal

Ga ook voor een hoge positie in Google

Wacht niet langer en start vandaag nog om je website in de lift te zetten.

Kies voor maatwerk SEO

Voor wie is het SEO Continu Pakket geschikt

SEO is geschikt voor iedere ondernemer die meer bezoekers naar zijn of haar website wil halen en die voor een langere termijn een goede positie in Google wil krijgen.

Het maakt niet uit of je een nieuwe website hebt of een bestaande website. Het maakt ook niet uit of wij je website hebben gebouwd of niet.

SEO is een plan van aanpak voor de langere termijn

Zoekmachineoptimalisatie is vooral belangrijk als je voor een langere termijn een goede positie in Google wilt krijgen. We adviseren om een SEO pakket minimaal 3 maanden in te zetten. Een kortere periode zal namelijk weinig effect hebben.

Nieuwsgierig hoe we jouw Google positie kunnen verbeteren?

Bel ons gerust.... we denken graag met je mee
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op