Webshop Basis

Wil jij een luxe webshop laten maken, maar geen duizenden euro’s uitgeven? Kies voor de Webshop BASIS.

Een webshop die je makkelijk zelf kunt beheren en die je altijd nog verder kunt laten uitbreiden met extra functionaliteiten.

Wij bouwen jouw webshop, richten hem in, stylen de webshop naar jouw huisstijl en leveren hem snel op, zodat jij kunt starten met verkoop.

Basis webshop laten maken

Positieve ervaringen verhogen je omzet

Ons belangrijkste advies: zorg dat klanten altijd een positieve ervaring hebben. Dat geldt niet alleen voor je fysieke winkel, maar ook voor je webshop. Positieve ervaringen verhogen namelijk je omzet.

Steeds meer consumenten oriënteren zich online en willen zo snel mogelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Vinden ze het niet snel genoeg, dan klikken ze weg. Met een filtersysteem help je klanten om hun weg makkelijk te vinden. De webshop BASIS heeft een filtersysteem dat ook op mobiel boven je producten zichtbaar blijft.

Jouw producten goed in beeld op een mobiel

Wil jij dat klanten in één oogopslag meer producten zien als ze jouw webshop op een mobiele telefoon bekijken? Met de Webshop BASIS is het mogelijk om op een mobiel twee producten naast elkaar te tonen. Dat is nog eens mooi overzichtelijk!

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de BASIS-webshop of wil je gewoon even sparren met een van onze experts? Bel of mail ons gerust.

5 goede redenen om te kiezen voor een webshop van Mooi Online

Kies de webshop BASIS en sta snel professioneel online
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.