Jouw website hoger in Google…..

Herken je dit…. je hebt een website waar je tevreden over bent. De website ziet er goed uit en alle belangrijke informatie staat er op. Je weet dat het belangrijk is om goed te scoren in Google, maar jouw website staat niet hoog genoeg en trekt te weinig bezoekers. Wat nu….

Verbeter de vindbaarheid van je website met het SEO Essentials Pakket

meer weten

SEO Essentials, de basis voor een goede vindbaarheid.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie weten we wat nodig is om jouw website beter vindbaar te maken. Voordat je gaat speren op specifieke zoektermen…. is het belangrijk dat zoekmachines weten dat je website bestaat, wie je bent, wat je doet en waar je bedrijf gevestigd is. Jouw website aanmelden bij de meest essentiële diensten van Google is daarom noodzakelijk.

Een website die in de basis goed bekend is bij de juiste (Google) diensten zal hoger in Google scoren dan de concurrentie die dit minder voor elkaar heeft.

Met ons SEO Essentials Pakket zorgen we dat jouw website een goede basis heeft. We voeren de meest essentiële stappen uit die nodig zijn voor een hoge Google positie.

Vraag een offerte aan

Hoe zorgen wij dat jouw website hoger in Google komt?

 • Bekendheid vergroten
  Wij melden je website aan bij de belangrijkste Google diensten zoals Google Mijn bedrijf, Google Search Console en Google maps. Zo weten zoekmachines wie je bent, wat je doet en waar je bedrijf gevestigd is.

 • Meten
  We melden je website aan bij o.a. Google analytics. Dat is nodig om alle activiteiten op je website te meten. Er wordt o.a. gemeten hoeveel bezoekers er op je website komen, welke pagina’s ze bekijken, hoe lang ze op je website blijven en op welke links ze klikken. Met al die informatie kunnen we je website beter optimaliseren.

 • Optimaliseren
  We overleggen met je op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en we kijken naar de haalbaarheid hiervan. Op je homepagina stellen we de titels en de omschrijving goed in op die zoekwoorden. Als het nodig is geven we tips hoe je de teksten (voor een deel) aan kunt passen om nog beter te scoren.

Verbeter je Google positie met SEO essentials.
Nu voor maar €449
SEO ESSENTIALS PAKKET

Nu tijdelijk met een GRATIS zoekwoordonderzoek t.w.v. 195,-

Met een goed zoekwoordonderzoek kun je de concurrentie een stap voor zijn.

 • Wat zijn de beste zoekwoorden voor jouw branche.
 • op welke woorden wordt je concurrentie het meest gevonden?
 • Heeft het zin om je website te optimaliseren op een woord met veel concurrentie?
 • Op welke woorden liggen de meeste kansen voor jouw bedrijf?

Onze experts beschikken over de tools om dit voor jouw inzichtelijk te maken.

Vraag je OFFERTE aan

Investeer in SEO voor een duurzame hoge positie in Google

Met ons SEO Essentials Pakket leggen we de basis voor een goede en stevige bekendheid bij de zoekmachines. SEO is een aanpak voor de langere termijn, het kan enkele weken duren voor het effect echt goed zichtbaar is.

SEO is een kwestie van blijven optimaliseren. Onze SEO experts hebben altijd nieuwe ideeën om de website nóg verder te optimaliseren, zodat je website uiteindelijk met kop en schouders uitsteekt boven die van je concurrenten.

Vraag een offerte aan

Informeer ook eens naar onze SEO maandpakketten

Je Google positie serieus aanpakken? Laat de basis goed inrichten

Stuur een bericht en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
074 711 03 24