Social media uitbesteden

Wil jij via social media je doelgroep laten zien wie je bent en wat je doet? Weet je hoe belangrijk het is om relevante content op social te delen, maar ontbreekt het je aan tijd of inspiratie? Je bent zeker niet de enige!

Gelukkig is hier een handige én betaalbare oplossing voor: je social media uitbesteden bij Mooi Online.

Social media uitbesteden

Tijd besparen en toch actief op social media

Met de juiste posts op social media kom jij op een laagdrempelige manier met je klanten in contact. Het helpt om de relatie met bestaande klanten te versterken en laat potentiële nieuwe klanten met je kennismaken.

Dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk en het liefst start je daar gelijk mee, maar het consistent bijhouden van social media vraagt nogal wat creativiteit en kost veel tijd. Tijd die jij ongetwijfeld beter kunt gebruiken.

Wil jij wel profiteren van de interactie met je klanten, maar liever geen tijd besteden aan het verzinnen van een contentstrategie en bijbehorende socialmediaberichten? Dan is dit hét moment om je social media uit te besteden bij Mooi Online.

Social media uitbesteden of niet?

Wanneer je op internet zoekt naar socialmedia uitbesteden, verschijnt er een lange lijst aan bureaus die staan te springen om jou te helpen met socialmediaondersteuning.

Maar voordat je de keuze maakt om je social media wel of niet uit te besteden, is het goed om de volgende vragen te beantwoorden:

Wanneer je deze vragen beantwoordt, ontdek je snel of social media uitbesteden iets voor jouw bedrijf is.

Social media uitbesteden bij Mooi Online

online marketing

Social media experts met jarenlange ervaring

Mooi Online heeft al jarenlang ervaring met het bedenken en uitwerken van content voor sociale media. We noemen onze socialmediaexperts dan ook niet voor niets experts. Zij helpen je graag als je vragen hebt of advies wenst op het gebied van social media.

De voordelen van social media uitbesteden

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van social media?

Wij werken met gepersonaliseerde pakketten. Voor een vast bedrag per maand ben jij verzekerd van creatieve, ijzersterke content die wij voor jou plaatsen op je socialmediakanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, en Google Mijn Bedrijf.

Een gepersonaliseerd pakket op maat is al verkrijgbaar vanaf €275,- per maand!

Wat je daarvoor krijgt? Onze social media experts zijn altijd up-to-date met de meest recente ontwikkelingen van ieder social media kanaal en weten precies wat ze moeten doen om zoveel mogelijk resultaat met jouw posts te behalen. We plaatsen de juiste hashtags en zorgen voor een zo groot mogelijk bereik.

Of het nu gaat om een tekst met een foto, een bewegende afbeelding of een video met achtergrondmuziek; Mooi Online ontwerpt en publiceert het graag voor je.

Wij houden onze dienstverlening graag transparant door middel van gepersonaliseerde pakketten. Samen bepalen wat het beste bij jou en je bedrijf past.

In overleg:

Natuurlijk kunnen we ook een rapportage met de statistieken en resultaten voor je opstellen, zodat je ziet hoe jouw social posts presteren.

Wil je weten of het uitbesteden van social media iets voor jou is?

Neem vrijblijvend contact op

We nemen de mogelijkheden graag met je door.

Veelgestelde vragen

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, heb je een vast aanspreekpunt. Dit is een van onze socialmediaexperts. In overleg met jou zet deze expert de meest winstgevende socialmediastrategie op.

Het is mogelijk om je posts te laten plaatsen op Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Mijn Bedrijf en Twitter. Wil je met een ander platform werken, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

We starten met het ontwerpen van een contentplan. Hierin beschrijven we wat en wanneer we gaan posten en stellen we een maandplanning op. We ontwerpen een post altijd aan de hand van het contentplan en in het passende formaat voor het betreffende platform. Vooraf zie je eenvoudig in hoe de berichten er uit komen te zien.

Mooi Online kan alle soorten berichten voor je ontwerpen. Denk aan posts met alleen tekst, een poll, bewegende beelden, foto’s en video’s. Wil je graag een specifieke berichtsoort laten plaatsen? Laat het ons dan weten!

Wanneer er een privébericht of reactie binnenkomt op een socialmedia-account dan kunnen wij daar namens jou op reageren. Het aantal berichten dat we beantwoorden, is afhankelijk van jouw gepersonaliseerde pakket.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en dan met name het adverteren in Google. Adverteren op Facebook en Instagram is beperkt mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ja, een rapportage met resultaten en statistieken ontvang je maandelijks in je mailbox. Dit is een duidelijk overzicht van het effect dat de posts hebben gehad.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing. Voor zowel SEO als SEA ben je bij ons aan het juiste adres. Meer over onze onlinemarketingdiensten lees je op onze pagina’s over het verbeteren van je vindbaarheid in Google.

Social media is vooral belangrijk als je voor een langere termijn een goede indruk wilt achterlaten bij (potentiële) klanten. We adviseren daarom om het gekozen pakket minimaal 3 maanden in te zetten. Een kortere periode zal nauwelijks effect hebben.

Mocht je toch eerder willen stoppen, dan ben je altijd vrij om het op te zeggen. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand.

Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.