1-op-1 Instagram coaching voor bedrijven

Ben jij een ondernemer en wil je graag je bereik op Instagram vergroten, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Stop met posten óm te posten en begin met content posten dat jouw bedrijf écht laat groeien.

Instagram voor bedrijven

Ben jij klaar om te groeien online?
Heb jij een bedrijf en ben je nog niet zichtbaar op Instagram? Dan raden we zeker aan om hier verandering in te brengen! Tegenwoordig zijn er zoveel functies op Instagram en is het een platform gericht op goede, interessante content en verkoop. Instagram is dé manier om jouw product aan nieuwe mensen te laten zien. Je hoeft geen 2000 volgers te hebben om 2000 euro te verdienen. Hoe? Met veel creativiteit en inzicht in jouw statistieken.

Loop je hier tegen aan?

Wil jij graag:

Instagram voor bedrijven, ben jij klaar om te groeien?

Wil jij jouw Instagram omtoveren tot een kanaal die jouw ideale doelgroep bereikt? Wil jij graag met iemand kunnen sparren over ideeën & de mogelijkheid om advies te vragen? Ben jij klaar om je business online te laten groeien op een organische manier? Dan is de 1-op-1 Instagram coaching voor bedrijven echt wat voor jou.

Waarom Instagram voor bedrijven?

Instagram heeft tegenwoordig zoveel mooie functies, dat het een extra verkoopkanaal is geworden. Instagram is daarentegen ook voor vele bedrijven de eerste fase in een klantenreis. De eerste indruk moet goed zijn, dus dat je Instagram er goed uit ziet is zeker van belang. Hoe schrijf je een goede biografie? Waar zijn Highlights goed voor? Tijdens de Instagram coaching kom je alles te weten over het inrichten van jouw bedrijfspagina en hoe je goed een biografie in vult.

Zo gaat een 1-op-1 coaching

Social media uitbesteden aan experts Mooi Online

Ga online met je bedrijf

Online zichtbaar zijn is enorm belangrijk voor jouw bedrijf. Wil jij Instagram inzetten als extra verkoop kanaal? Daar helpen we je graag bij. Door middel van Instagram Shopping kan jij direct geld verdienen met jouw Instagram account.

Veelgestelde vragen

We snappen dat het lastig is om te beslissen, mocht je twijfelen of dit iets is voor jouw bedrijf kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Nienke! Vertel haar je wensen, waar je heen wilt én heel belangrijk: welk bedrijf je hebt. Nienke denkt met je mee en zal dan altijd eerlijk advies geven; is Instagram voor bedrijven coaching wat voor jouw bedrijf?

Zeker! De Instagram voor bedrijven coaching wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Daarom, ook al je al wel wat kennis hebt van Instagram, is dit een waardevolle cursus. We maken hem op basis van jouw huidige kennis level.

Zeker! De Instagram voor bedrijven coaching wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Ben je helemaal nieuw op Instagram? Dan is dit juist een perfecte instap! Je leert direct álle belangrijke details waar je op moet letten tijdens het posten. Een goed begin is het halve werk!

Dit ligt natuurlijk erg aan je bedrijf. Eigenlijk zeggen we altijd; Facebook ís Instagram. Met een simpele koppeling kan jij al je Facebook posts direct doorzetten naar Instagram. Instagram heeft wel een andere aanpak. Dit is echt gericht op content dat waarde geeft aan jouw volgers, dus zal ook meer aandacht eisen. Tegenwoordig zit iedereen op Instagram, jouw doelgroep dus ook. Het is nóg een gratis manier om jouw zichtbaarheid te vergroten en te geven aan jouw bedrijf.

Absoluut! Na de coaching is het mogelijk om extra lessen bij te boeken zodat we met je mee kunnen blijven denken. Dit is voor een actieprijs omdat je de coaching al hebt gevolgd. Veel van onze klanten kiezen voor deze optie zodat ze maandelijks een coaching moment hebben om te sparren over ideeën, nieuwe inspiratie op te doen én om iemand mee te laten kijken naar statistieken.

Als jij all-in bent, is dit zeker mogelijk. Er zijn enorm veel mogelijkheden op Instagram om geld te verdienen, denk bijvoorbeeld aan Instagram Shopping. Daarnaast is het ook een goed platform om diensten te verkopen. Instagram heeft een voorkeur voor videocontent, speel hier op in door gebruik te maken van Reels. Ook heeft Instagram allerlei mogelijkheden om contact maken gemakkelijk te maken. Dus ja, jouw omzet kan stijgen door dit gratis platform!

Brochure_MooiOnline_V2
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.