Webshop Op Maat

Heb je specifieke wensen voor jouw webshop?

Onze Op Maat service biedt de perfecte oplossing. Binnen het krachtige kader van WooCommerce passen we jouw webshop aan, met veel mogelijkheden en uitbreidingen die aansluiten bij jouw visie en die van je doelgroep. Ontdek vandaag nog wat onze Op Maat service voor jou kan betekenen.

Samen creëren we jouw ideale webshop

Samen met jou bepalen we de beste aanpak voor jouw bedrijf en branche, en werken we nauw samen om jouw ideale webshop te creëren. Begin met een creatief strategiegesprek om het maximale uit jouw webshop te halen. 

We vinden het belangrijk om goed de tijd te nemen om jouw wensen met je door te spreken. We koppelen je aan één van onze webdesigners en die is vanaf dat moment ook je vaste aanspreekpunt binnen Mooi Online. Heb je vragen over functionaliteiten, online adverteren of de vindbaarheid in Google: deze persoon zorgt dat jij altijd een duidelijk antwoord op je vragen krijgt.

Voor een Op Maat-webshop is het belangrijk om echt met jou als klant samen te werken, om zo te komen tot de perfecte webshop. Vertel jij ons hoe je jouw ideale website voor je ziet? Wij bouwen hem voor je.

Koppel je webshop aan functionele applicaties

Met de Op Maat-webshop is het mogelijk om koppelingen te maken met verschillende applicaties. Zorg bijvoorbeeld dat al jouw aankopen direct doorgezet worden in het boekhoudsysteem, door dit te koppelen aan je webshop. En wil je dat een formulier die een klant online invulde, direct uitkomt bij de juiste afdeling? Koppel je webshop dan aan jouw CRM.

Verkoop je auto-onderdelen in je webshop? Door je shop te koppelen aan een applicatie van de RDW, ziet jouw klant na het invoeren van zijn kenteken precies welke onderdelen hij nodig heeft.

Je ziet: er is van alles mogelijk. Welke applicaties zorgen ervoor dat jouw webshop nog beter gaat draaien?

Wil je meer weten over de Op Maat-webshop?

Neem vrijblijvend contact op

Wil je jouw wensen alvast met ons bespreken of wil je meer weten over de Op Maat-webshop, bel of mail ons dan gerust. We gaan graag voor je aan de slag! 

5 goede redenen om te kiezen voor een webshop van Mooi Online

Kies voor een Op-Maat webshop en sta binnenkort ook succesvol online
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.