Een moderne website laten maken

Wil jij een betaalbare website die modern is en er bovendien professioneel uitziet? Kies dan voor onze BASIS-website.

Voor de bouw van de BASIS-website maken we gebruik van vaste elementen en modules. Deze modules combineren we voor iedere klant op een andere manier, waardoor je altijd een onderscheidende website krijgt. Door de flexibiliteit van de modules en elementen kan de website voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Bekijk onderstaande voorbeeldwebsites.

Een website laten maken die past bij jouw bedrijf en huisstijl

De designelementen die we gebruiken voor het bouwen van jouw BASIS-website zijn zo flexibel dat we jouw website naadloos laten aansluiten bij jouw bedrijfskleuren en huisstijl.

Standaard beschikt de website over een aantal functionaliteiten, maar ook voor persoonlijke voorkeuren is voldoende ruimte. Wil je blog- en nieuwsberichten op je site, recensies van klanten laten zien of wil je juist veel ruimte om een portfolio met je bezoekers te delen? Het kan allemaal.

5 redenen om te kiezen voor onze BASIS-website

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de BASIS-website of wil je gewoon even sparren met een van onze experts? Bel of mail ons gerust.

Enkele voorbeelden van basis websites

In gesprek met de webbouwer

Voordat jouw persoonlijke webbouwer aan de slag gaat, wil hij natuurlijk eerst van je weten wat je zelf mooi vindt. In een videogesprek neemt hij het door jou aangeleverde materiaal met je door en vertelt hij je welke mogelijkheden er zijn om dit in de website te verwerken.

Tijdens het gesprek krijg je de verschillende elementen en modules te zien waar we in de BASIS-website mee kunnen werken. Nog voor de webbouwer daadwerkelijk van start gaat, weet jij dus al wat er mogelijk is.

Voor de hele website maken we gebruik van maximaal twee verschillende lay-outs. De homepage kan zo een ander design hebben dan alle andere pagina’s binnen je website. Wil je iedere pagina een eigen stijl geven, kies dan voor een van onze andere websitepakketten.

Brochure_MooiOnline_V2
Kies voor de BASIS-website en sta snel professioneel online.
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.