Mendi De Bruijn

Scheidingscoach Mendi De Bruijn heeft als doel om mensen succesvol te laten scheiden. Dit wil zij bereiken door negatieve energie om te zetten in in positieve energie. Wij mochten haar helpen met het realiseren van haar website.

Tim van Wetten

Voor hovenier Tim van Wetten hebben wij een zeer sfeervolle website mogen ontwikkelen. Tim van Wetten is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Albert Jansen

Voor Albert Jansen hebben wij een mooie en sfeervolle website neer mogen zetten. Albert Jansen doet aan coaching in relaties, of ze nou zakelijk zijn of persoonlijk.

Vloerisolatie Friesland

Voor Vloerisolatie Friesland hebben wij een zeer kleurrijke website mogen bouwen. Vloerisolatie Friesland specialiseerd in vloerisolatie en kruipruimte isolatie.

Diëtistenhuis

Voor Diëtistenhuis hebben wij een unieke en sfeervolle website mogen ontwikkelen. Diëtistenhuis is er voor je als je Lekker én gezond eten, zonder dat er dingen ‘verboden’ worden.

Exundo Potens

Voor E-Potens hebben wij deze strakke website mogen realiseren. E-Potens is een consultbedrijf die zich specialiseerd in kwaliteit, veiligheid en project management.

Artemis

Voor Artemis JobMarketing hebben wij een super mooie website mogen bouwen. Artemis JobMarketing helpt bij het vinden van passend werk. Een baan, freelancen, start van een eigen bedrijf of een franchise.