Hoger in Google met Professionele Linkbuilding

Blijf je concurrentie voor door je Google-positie te verbeteren met onze professionele linkbuilding service. Samen zetten we de stap naar een goede online positie.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verzamelen van links van andere websites naar jouw eigen site, een belangrijke factor voor een sterke positie in zoekmachines zoals Google. Deze zoekmachines zien elke link als een stem van vertrouwen in jouw website. Hoe meer betrouwbare links je hebt, des te hoger en beter je wordt gevonden.

Maar wacht even, hoe werkt dat precies?

Het klinkt misschien logisch en eenvoudig, maar het vereist een hoop tijd, kennis en doorzettingsvermogen. Het is niet zomaar een kwestie van links verzamelen; het gaat om kwalitatieve links die echt waarde toevoegen aan jouw website. Dit is erg arbeidsintensief is en je hebt een goed netwerk nodig. Door dit uit handen te geven aan specialisten zoals wij, kun jij je focussen op wat jij het beste doet, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw website de erkenning krijgt die het verdient.

Hoe we jouw linkbuilding profiel naar een hoger niveau tillen

online marketing

Verbeter de autoriteit van je site door linkbuidling

Je hebt al een hoogwaardig linkbuildingpakket vanaf  325,- per maand

Linkbuilding pakketten

vanaf 325,-
Maandelijks
50 unieke artikelen
16 startpagina links
Artikelen op websites met <500 bezoekers per maand
Strategie én realisatie
Maandelijks rapportage
Maandelijks opzegbaar na 6 maanden
116 links per jaar die niet verlopen
vanaf 540,-
Maandelijks
90 unieke artikelen
26 startpagina links
Artikelen op websites met <500 bezoekers per maand
Strategie én realisatie
Maandelijks rapportage
Maandelijks opzegbaar na 6 maanden
206 links per jaar die niet verlopen
vanaf 1490,-
Maandelijks
36 premium, branche gerelateerde links
Artikelen op High Quality websites
Artikelen op websites met <500 bezoekers per maand
Strategie én realisatie
Maandelijks rapportage
Maandelijks opzegbaar na 6 maanden
72 Premium links per jaar die niet verlopen

Kies Kwaliteit boven Kwantiteit in Linkbuilding

Bij linkbuilding maakt de kwaliteit van een link een wereld van verschil. Goede links van betrouwbare en relevante websites versterken jouw positie online. Echter, links van lage kwaliteit kunnen meer kwaad dan goed doen en zelfs jouw reputatie schaden. Wij zetten in op duurzame groei door alleen te bouwen op waardevolle connecties die echt het verschil maken.

Veel gestelde vragen:

De impact van linkbuilding kan variëren, maar meestal zie je binnen enkele maanden positieve veranderingen in je rankings en websiteverkeer.

Nee, de kwaliteit en relevantie van backlinks zijn veel belangrijker dan de kwantiteit. Een link van een hoog aangeschreven site binnen jouw branche weegt zwaarder dan vele links van minder relevante of lagere kwaliteit websites.

Hoewel het mogelijk is om zelf aan linkbuilding te doen, vraagt dit wel een expertise om te bepalen welke links voor jouw website van toegevoegde waarde zijn. Ook vinden veel mensen het moeilijk om steeds weer websites te vinden die naar jouw website willen linken. Wij beschikken over een groot netwerk van websites waar wij mee samenwerken en links kunnen plaatsen naar jouw site.

Benieuwd hoe onze linkbuilding service jouw online aanwezigheid kan versterken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

De backlinks die wij voor je hebben opgebouwd blijven bestaan, ook als je besluit de service te stoppen. Deze blijven bijdragen aan je SEO-prestaties op basis van hun bestaande waarde.

Bij uitbesteding krijg je maandelijks updates, adviezen en rapportages, zodat je altijd weet hoe jouw campagne presteert.

Je Google positie serieus aanpakken?

Start met een goed backlinkprofiel.

Wij werken er dagelijks aan om goed te scoren. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.