Professioneel voor de dag komen met je website

Voor iedereen die hogere eisen aan het ontwerp van de website stelt en graag wil dat onze specialisten meedenken hoe je meer uit je website kunt halen, is er de PREMIUM-website. De PREMIUM-website bouwt verder op het framework van de BASIS-website, maar biedt net wat meer mogelijkheden om te spelen met vormgeving en design. Dit pakket draait niet alleen om design, maar ook om strategie.

Vertel de webbouwer wat jij voor ogen hebt met je website en wij zorgen dat de website aansluit bij de wensen van jouw bedrijf.

Eerst overleggen, dan bouwen

Als je jouw website door Mooi Online laat bouwen, dan heb je vast al nagedacht wat je met je website wilt bereiken. Wil je jouw bezoekers informeren over een bepaald onderwerp of richt je je juist op meer conversie via je website? Wil je dat je bezoekers een offerte kunnen aanvragen via de website of dat ze direct een e-book kunnen downloaden?

In een eerste webdesignoverleg bespreek je face-to-face of via een videogesprek met de webbouwer welk doel je met de website wilt bereiken. Ook bespreken jullie de wensen met betrekking tot de vormgeving. Op basis van jouw wensen zal de webbouwer je vertellen welke teksten en beeldmateriaal hij van je nodig heeft.

Heb je na of tijdens het aanleveren van het materiaal nog vragen of wil je gewoon nog even met de webbouwer afstemmen hoe jouw website er uit moet komen te zien? Binnen het PREMIUM-websitepakket is ruimte voor een tweede gesprek.

5 redenen om te kiezen voor onze PREMIUM-website

Wil je meer weten over het PREMIUM-websitepakket?

Neem vrijblijvend contact op.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de PREMIUM-website of wil je even sparren met een van onze experts? Bel of mail ons gerust.

Jouw website gebouwd door professionals

Laat je jouw nieuwe website maken door Mooi Online dan weet je zeker dat je goed zit, niet voor niets beveelt 95 % van onze klanten ons aan bij anderen en hebben wij uitstekende reviews in Google.

Bij Mooi Online weten we wat nodig is om jouw website voor je te laten werken.

Voordelen van een Mooi Online website

Jouw premium website wordt geleverd met:
Persoonlijke offerte ontvangen?
Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.