Zoekmachine optimalisatie

Wil je hoger ranken in zoekmachines en je concurrentie voorblijven? Wij helpen  jou met zoekmachineoptimalisatie om jouw website beter zichtbaar te maken voor potentiële klanten. Zet vandaag de stap naar online succes.

"Beter gevonden worden met Zoekmachine optimalisatie"

Hoger in Google?

Verbeter jouw zichtbaarheid in zoekmachines met Mooi Online’s SEO-diensten. Onze on-page en off-page zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website hoog scoort in Google, zodat je meer relevante bezoekers en omzet krijgt. Wij zorgen voor technische en inhoudelijke verbeteringen op je website én bouwen waardevolle links naar jouw site, waardoor je bedrijf online groeit!

5/5

Wij wilde onze website van Mediceuticals verder professionaliseren en zijn toen uitgekomen bij Mooi Online. Zij hebben ons uitstekend geholpen en echt een top website voor ons gemaakt die zij nu in beheer hebben. Dit scheelt ons veel werk en we weten dat het nu altijd goed gedaan wordt. Als we een vraag hebben of iets aangepast willen hebben op de site dan worden we altijd goed en snel geholpen dus dat is helemaal top!

Lees verder

geplaatst op

5/5

Met heldere expertise en geweldige communicatie hebben Esmee en Martin van Mooi Online mijn creatieve ideeen helemaal tot leven gebracht. Ze begrepen direct wat de bedoeling was en binnen no-time stond daar een fantastisch werkende webshop. Van beleving tot structuur, alles klopt! Ik ben dankbaar voor de fijne samenwerking, de goede nazorg en uiteraard het prachtige resultaat.

Lees verder

geplaatst op

5/5

MooiOnline heeft mij geholpen met het gestalte geven van mijn nieuwe onderneming. Van ontwerp logo, tot ontwerp website en alle andere zaken die erbij komen kijken. Ik had een strakke tijdslijn voor ogen en dat was een uitdaging, zeker door de vakantieperiode. Uiteindelijk hebben we het net gehaald en hebben verschillende medewerkers van MooiOnline daarbij geholpen. Enorm bedankt daarvoor!

Lees verder

geplaatst op

5/5

Mooi Online werd mij aangeraden door een goede vriend die zelf ook werkzaam is in de ICT. Vanaf het eerste contactmoment ben ik zeer goed door de medewerkers van Mooi Online geholpen bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl en website.

Lees verder

geplaatst op

Een unieke SEO-aanpak die werkt voor jou!

Wij begrijpen we dat effectieve SEO verder gaat dan alleen linkbuilding en blogposts. Daarom bekijken we zowel de technische on-page instellingen als de off-page linkbuilding-strategieën grondig. 

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze aanpak jouw website hoger kan laten scoren in zoekmachines resultaten oplevert!

Een unieke SEO-aanpak die werkt voor jou!

Zoekmachine optimalisatie: Vergroot je zichtbaarheid met onze bewezen strategie!

Ontdek Jouw Perfecte Online Marketingmix

Online marketing is een combinatie van verschillende disciplines zoals bijvoorbeeld contentmarketing, SEO, linkbuilding en SEA.
Om het beste resultaat te behalen, is het belangrijk dat deze onderdelen strategisch worden ingezet op een manier die past bij jouw branche, website en jouw gewenste snelheid van resultaat. Of je nu op zoek bent naar meer verkeer, hogere conversie of meer zichtbaarheid, wij begrijpen dat een maatwerkstrategie nodig is om jouw doelen te bereiken.

Samenwerken voor de beste marketingstrategie

Bij Mooi Online nemen we graag de tijd om samen met jou de perfecte online marketingstrategie te ontwikkelen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en samen de ideale aanpak te bepalen. We zorgen ervoor dat elke campagne naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften, zodat je bedrijf kan groeien en je kunt profiteren van de kracht van geïntegreerde online marketing.

Onze Online Marketing diensten zijn er voor jouw succes:

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is essentieel voor online succes. Als ondernemer wil je dat jouw website goed zichtbaar is in zoekmachines zoals Google, zodat je nieuwe bezoekers en potentiële klanten aantrekt. Door je website te optimaliseren, zorg je ervoor dat deze hoger scoort in de organische zoekresultaten, waardoor meer mensen jouw producten en diensten ontdekken.

Bij Mooi Online begrijpen we het belang van SEO. We richten ons op het verhogen van je vindbaarheid en zorgen ervoor dat de bezoekers die via Google op je website komen, de juiste doelgroep zijn. Hierdoor vergroot je de kans op conversies, wat leidt tot een hogere omzet. Onze uitgebreide ervaring en datagedreven aanpak zorgen ervoor dat je website optimaal presteert in de zoekresultaten.

Onze SEO-aanpak

1. Technische SEO

De technische kant van zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website snel laadt, goed gestructureerd is en dat zoekmachines de inhoud makkelijk kunnen indexeren. We richten ons op het optimaliseren van de laadsnelheid, het implementeren van schema-markeringen, en het oplossen van crawl-fouten. Ook zorgen we voor een duidelijke URL-structuur en verbeteren we de interne linkstructuur, zodat zoekmachines eenvoudig kunnen navigeren. Deze basis is cruciaal voor een goede ranking.

2. On-page SEO

Onze experts analyseren de huidige inhoud van je website en verbeteren deze waar nodig. Dit omvat het optimaliseren van titels, metabeschrijvingen, headers, interne links en de leesbaarheid van de teksten. Door waardevolle, relevante en unieke content te bieden, herkennen zoekmachines de waarde ervan en belonen je website met betere rankings. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website mobielvriendelijk is, omdat Google mobielvriendelijke websites voorrang geeft in de zoekresultaten.

3. Contentstrategie

Goede content is onmisbaar voor SEO-succes. We helpen je bij het creëren van kwalitatieve en boeiende content die aansluit bij de zoekintenties van je doelgroep. Blogposts, productbeschrijvingen, landingspagina’s en FAQ-secties worden allemaal ontworpen om de boodschap van je bedrijf perfect over te brengen en jouw klanten te voorzien van de informatie die ze zoeken. Onze strategie is gebaseerd op een grondig zoekwoordenonderzoek, zodat de inhoud gericht is op wat jouw doelgroep daadwerkelijk zoekt.

4. Lokale SEO

Voor bedrijven die klanten in hun directe omgeving willen aantrekken, is lokale SEO essentieel. Dit omvat het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijf-profiel, lokale citaties, het verzamelen van klantbeoordelingen en het creëren van content die specifiek gericht is op lokale zoekopdrachten. Lokale SEO helpt bedrijven om zichtbaar te zijn voor mensen die fysiek naar hun winkel of kantoor kunnen komen, waardoor je lokaal meer klanten aantrekt.

5. Off-page SEO

Een sterk backlink-profiel is essentieel voor het vergroten van de autoriteit van je website. We richten ons op het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van relevante websites, wat bijdraagt aan je zichtbaarheid en reputatie. Linkbuilding, social media en lokale vermeldingen vormen een integraal onderdeel van onze off-page strategie. Hierdoor zal je website als autoriteit worden gezien, wat bijdraagt aan betere rankings.

SEO-pakketten bij Mooi Online

Bij Mooi Online bieden we verschillende SEO-pakketten aan, die passen bij de wensen en behoeften van elke ondernemer.

SEO Essentials Pakket

Een basispakket voor ondernemers die net beginnen met zoekmachine optimalisatie. We zorgen voor een stevige fundering door jouw website aan te melden bij de essentiële Google-diensten en je aanwezigheid in de lokale zoekresultaten te optimaliseren. Dit pakket omvat:

 • Google Search Console en Google Analytics instellen
 • Google Mijn Bedrijf optimalisatie
 • On-page optimalisatie voor je homepagina
 • Basis zoekwoordenonderzoek
 • Technische analyse en optimalisatie

SEO Continu Pakket

Het Continu-pakket is ontworpen voor ondernemers die hun SEO-game willen verbeteren en op lange termijn resultaat willen boeken. Naast alle functies uit het Essentials-pakket gaan we verder met een datagedreven aanpak:

 • Gedetailleerd zoekwoordenonderzoek
 • Maandelijkse rapportage en monitoring
 • Linkbuilding en backlink-analyse
 • Uitgebreide contentstrategie
 • Competitieve analyse
 • Lokale SEO-verbeteringen

SEO Pro Pakket

Voor ondernemers die maximale resultaten willen, bieden we het SEO Pro-pakket. Hierin voeren we geavanceerde optimalisaties uit om je website naar de top van de zoekresultaten te krijgen:

 • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek en -strategie
 • Geavanceerde technische analyse en optimalisatie
 • Maandelijkse rapportages en optimalisaties
 • Competitieve linkbuilding-campagnes
 • Gestructureerde gegevensimplementatie
 • Persoonlijke SEO-adviseur

Veelgestelde vragen over zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces dat jouw website in de schijnwerpers zet bij de juiste doelgroep. Of je nu net begint met SEO of al geavanceerde optimalisaties wilt toepassen, wij zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid groeit. Bekijk hieronder enkele veelgestelde vragen over SEO en ontdek hoe je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Veel gestelde vragen:

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website beter gevonden wordt in zoekmachines, waardoor je meer organisch verkeer aantrekt. Dit verkeer bestaat vaak uit mensen die al op zoek zijn naar jouw diensten of producten, wat leidt tot hogere conversies en omzet.

SEO is een strategie voor de lange termijn. Het duurt vaak enkele maanden voordat je significante verbeteringen ziet in je zoekresultaten. Onze experts blijven voortdurend optimaliseren om je ranking stap voor stap te

SEO (Search Engine Optimization) richt zich op het optimaliseren van je website voor organische zoekresultaten. SEA (Search Engine Advertising) is gericht op betaalde advertenties bovenaan de zoekresultaten. Beide strategieën kunnen elkaar aanvullen voor maximale zichtbaarheid.

Lokale SEO richt zich op het verbeteren van je zichtbaarheid voor mensen in je directe omgeving. Dit is vooral belangrijk voor fysieke winkels en lokale dienstverleners die klanten willen aantrekken uit hun regio.

Bij Mooi Online hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van websites en het optimaliseren voor zoekmachines. Onze persoonlijke aanpak en expertise zorgen ervoor dat je website opvalt in de zoekresultaten en de juiste doelgroep bereikt.

Ons team volgt actief de nieuwste ontwikkelingen in zoekmachineoptimalisatie. We passen onze strategieën aan op basis van nieuwe Google-updates en blijven continu leren om de beste technieken toe te passen voor jouw website.

We leveren maandelijkse rapportages met uitgebreide gegevens over de voortgang van je SEO-campagne, inclusief verkeer, rankings, conversies en aanbevelingen voor verdere optimalisatie.