Website voor starters

Ben je een startende ondernemer en wil je een website laten maken speciaal voor starters? Moet de website voor jouw als starter een professionele uitstraling hebben, maar niet te duur zijn? Dat klinkt misschien als niet haalbaar, maar het kan echt!

Bij Mooi Online kun je zeer snel en tegen lage kosten een goede en professionele website laten maken voor starters en zzp-ers.

Inhoudsopgave

Een professionele website voor starters

Ben je een startende ondernemer en wil je een website laten maken speciaal voor starters? Moet de website voor jou als starter een professionele uitstraling hebben, maar niet te duur zijn? Dat klinkt misschien niet haalbaar, maar het kan echt! Bij Mooi Online kun je zeer snel en tegen lage kosten een goede en professionele website laten maken voor starters en zzp’ers Vanaf slechts €899,- krijg je al een stijlvolle website met volop mogelijkheden, zoals meerdere instelbare slideshows, prijstabellen, bewegende onderdelen en een ruime portfolio. Bekijk hier onze websitepakketten. Als full-service webbureau leveren we meer dan alleen websites. Eventueel kunnen we veel voor je uit handen nemen, zoals het schrijven van teksten en het verbeteren van je vindbaarheid. Onze websites zijn perfect voor verhuurders van vakantiehuizen, schilders, B&B-eigenaren, rijscholen en nog veel meer. Wij zijn dé partij voor een succesvolle nieuwe website voor starters.

Een starterswebsite voor elk budget

Bij Mooi Online begrijpen we dat elke starter een ander budget en andere eisen heeft. Daarom bieden we zowel voordelige websites voor starters als websites op maat aan:
 1. Starterpakket vanaf 899,-: Deze optie is ideaal voor de ondernemer die snel online wil gaan met een moderne, professionele website. Met dit pakket zetten we snel je website online en kun je je klanten goed informeren over jouw dienstenpakket.
 2. Website op maat vanaf 2250,-: Wil je meer dan een standaard website? Onze ervaren professionals denken strategisch met je mee om een converterende website op maat te bouwen die aansluit bij jouw merkidentiteit en bedrijfsdoelstellingen. Deze oplossing is ideaal voor bedrijven die zich willen onderscheiden en hun online aanwezigheid willen omzetten in meetbare resultaten.

Overige diensten voor jou als starter

Naast het bouwen van je website kunnen we bij Mooi Online ook het volledige ontwerp van je merkidentiteit verzorgen:

 • Logo en Huisstijl: Een sterk logo en bijbehorende huisstijl vormen het gezicht van jouw bedrijf. Wij zorgen dat ze in één lijn liggen met jouw merkwaarden en doelstellingen.
 • Strategische Creaties: Onze experts helpen je niet alleen met het ontwerp, maar denken strategisch mee over hoe jouw merk het beste tot zijn recht komt op de website.
 • Content Creatie: Goede teksten en beelden vormen de basis van elke converterende website. Wij zorgen dat jouw verhaal helder overkomt en klanten aanzet tot actie.

Waarom Mooi Online?

Bij Mooi Online willen we je bedrijf echt vooruithelpen. Daarom bieden we geïntegreerde online oplossingen die jouw bedrijf laten groeien. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 1. Ervaring en Expertise: Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we de kennis om websites te bouwen die scoren.
 2. Persoonlijke Benadering: We luisteren naar jouw wensen en maken een website op maat.
 3. Full-Service Aanpak: Van strategie en design tot marketing en hosting; we nemen alles uit handen.
 4. Betaalbare Pakketten: Kies uit een basis-, premium- of op maatpakket dat bij jouw budget en behoeften past.
 5. Uitstekende Support: Onze vriendelijke helpdesk is er altijd voor je om vragen te beantwoorden.

Klaar om te starten?

Je website is de basis van jouw online aanwezigheid. Bij Mooi Online zorgen we dat deze basis stevig is en jouw bedrijf helpt groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze starterswebsite jouw bedrijf online laten groeien

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van jouw wensen en de complexiteit van het project. Meestal duurt het enkele weken van ontwerp tot lancering.

Ja, met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je eenvoudig teksten en afbeeldingen aanpassen.

Ja, er zijn maandelijkse kosten voor hosting, backups, licentiekosten en onderhoud. Deze worden vooraf transparant gecommuniceerd.

Zeker, we bieden verschillende diensten aan, waaronder SEO, SEA, social media en e-mailmarketing.

Dat is geen probleem. Je kunt altijd overstappen naar een uitgebreider pakket of extra functionaliteiten toevoegen.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?
Onze experts denken graag met je mee!
Wil je onze brochure ontvangen?
Vraag hem hier aan en ontvang onze PDF brochure direct in je mailbox.
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden